Українська Манітоба
-
Через індід ніхто вакансії в IT не шукає. Пошук роботи потрібно вести через лінкдін паралельно будуючи професійну мережу. І взагалі вилка зарплат має бути така: 50-60 на джуна, 70-90 на мідла, 90-110 сініор. Вище вже ідуть ліди, менеджери. Вакансії на джунів майже ніколи не постять. Але це не значить, що не наймають. Подаватись можна хоч на сініора. Головне правильно себе презентувати на інтерв'ю і вас знайдуть куда взяти навіть якщо ви не відповідаєте вимогам поточної вакансії.
-
Ходіть на IT івенти, і збільшите професійну мережу, і можливо й роботу знайдете
-
Мені gpt написав що це тільки початок...😈
-
Великі звільнення відбуваюся кожне десятиліття, вони були і в минулому році. Ще до того, як релізнули ChatGPT
-
Так тобі все і розкажуть)
-
Звільнили ж не через це
-
Яркий it, chat gpt уже всіх переміг, google з Facebook 100000 народу звільнили вже😂😂😂
-
Я теж його попросив прописати варіанти майбутнього з ним у руля - буде весело .
-
Користувач Martins, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Я ищу личного о..") не відповідає мові правил чату.
-
Доброго ранку! Чи хто володіє інформацією, чи можна на разі вклеїти готову візу в Україні ( Львів, Київ). Якщо ні, то які варіанти? Дякую
-
скажіть будь ласка в Манітобе дають туристичну візу В США, якщо я в'їхав по CUAED
-
Дайте контакт. Дякую
-
Займаються турагенства, вклеїв собі та дітям, можу дати контакт.
-
В Манітобі немає консульства США
-
у Вініпезі начебто є
-
Найближче в Калгарі
-
Дякую
-
Ну я пишу те ,що реально знаю. Є компанії, які джуна і не виставлять на індід. Наприклад, у нас беруть інтернів із університету, а потім їм же пропонують роботу.
-
Так, і є. Джуни - це со-ор студенти в основному, які на останньому курсі універу йдуть працювати і так отримують роботу
-
Зарплати 100к в ІТ у Вінніпезі абсолютно нормальне явище. Саме в ІТ зарплати по усій Канаді менш-більш однакові.
22 Jan 2023, 08:02
43321/235979
about an hour ago