Українська Манітоба
-
Ми коли заповнили на автобус заявку, то там вибирати звідки і куди привозити дитину, ми вибрали «з під хати»
-
Блін, ну не брати ж ще вихідний щоб по школам пробігтися. Тут треба зараз вирішувати.
-
Так не працює, сусіди не знають чи є місця в школі, чи відноситься ваш район до дивізії цієї школи і так далі.
-
Ми в Севен Оукс
-
У нас 8 і 9
-
Можливо залежить ще від віку дитини, у нас малявка
-
У нас по вулиці їздить. Я не знаю як в інших скул дівіжин
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, інструктора з водіння.
-
А яка дивізія у вас? Бо в нас, у RETSD, навіть якщо автобус повз хату приїзджає то дитину не висадять, тільки на конкретному місці, зазначеному school transportation.
-
Прийдіть в школу яку хочете - скажіть що хочете там вчитись. Зазвичай не буде проблеми. Ви коли в локаторі шкіл вводите свою адресу - там зазвичай декілька варіантів підтягує.
-
Для української програми в севен оукс (r f Morrison school) автобус до школи безоплатний, бай зе вей. Але в цьому семестрі вони уже не приймають дітей ні в які грейди, кажуть at capacity
-
Теж задам шкільне питання 😊 На наступний тиждень підписую договір на оренду і тоді буду записувати дітей в школи. Але не знаю куди йти для цього: школу, чи дивізію (St.James-Assiniboia School Division), бо я хочу не в ту школу, якій належить адреса моя (дивилась по локатору), а в іншу, яка теж поряд і в неї зручніше буде добиратися.
-
Ми коли заповнювали заявку, там можна було вибрати декілька варіантів, був також щось типу «на перехресті вулиць»
-
Дякую. Скільки десятків адрес пробивала, завжди був один варіант, якщо англомовні тільки дивитись.
-
Всім привіт Зорієнтуйте будь ласка по цінам у ветеринарії. Треба стерилізація кішки, хочу розуміти як довго з зп відкладати на це)) Вдома не встигли, а таблетки давати весь час не є добре для тварини
-
Де можна купити вишитий рушник на кошик ?
-
Взагалі відкриваєте гугл мапс, пишете veterinarian near me, клацаєте на кожну клініку і дзвоните, там номери телефонів, фронтдеск каже вам ціну і все
-
Дякую)
-
animalhospofmb.com Тут близько 260$ з податками вже, здається найдешевше з того куди я дзвонив.
-
всякі варіанти є, я за першу консультацію ветеринара який поряд з будинком заплатив 60$, він просто сказав мені шо класна кішка)
22 Jan 2023, 08:02
43373/235946
about an hour ago