Українська Манітоба
-
Все так, але у багатьох канадських компаніях без відповідної освіти важко сунутися вперед. Наприклад, є компанії, які на позицію менеджера (мається на увазі, що керує командою, не плутати із team lead) беруть виключно людей, які мають computer science degree чи МВА.
-
Я зараз також придбав курс по Python, але з такими графіками світла не можливо займатись. І те що вчив місяць вже забув, напевно вже як буду в Канаді, тоді буду навчатись. Спочатку для себе, а потім побачим
-
Доречі, у саскачевані товариша фірма довчила на автомаляра
-
Важко не погодитись… я кажу за власним експірієнсом
-
Так, Ви праві, але це сектор такий. Наприклад у лікарів такого немає, юристом Ви онлайн не станете і т.д. Ви можете пройти якісь онлайн курси, але то так, для галочки аби щось в CV написати
-
В Україні купа можливостей і крутих компаній які навчають/довчаютб людей під потреби ринку, а завдяки фінансовій свободі (я назву це так, сподіваюсь зрозуміло що я маю на увазі, ціни ітд) у мене був час на - присвятити всього себе навчанню не відволікаючись на питання чорт універ 20к на рік, чорт щоб моя родина змогла прожити треба десь брати 6к на міс (крім 20 на навчання). Думки вголос… незважайте
-
Ну айті напрямок він такий, у будь якій країні в айті можно пролізти без диплома, головне знання. Знаю приклад коли людину взяли без диплома тільки із за того, що вона виконала завдання на співбесіді швидше за людину з дипломом і це було не в Україні
-
В яка ціна у тих самих універах але для не резидентів?
-
А я не заздрю а дивуюсь тому яка топлива країна Україна. Де коли ти дуже хочеш чогось то и це зробиш. Я будучі механіком за освітню перевчився самостійно (і працюючи за освітою на той час), знайшов компанію і влаштувався, без універів за міліон бабла а лише з бажанням і наснагою. Спокійно працюю на ті самі айті компанії.
-
Мені взагалі знайомий з Квебеку, який проживає там 5 років, сказав, що в Канаді я забуду за матюки за кермом
-
Ось, годину назад тільки приїхав додому, половину світлофорів не роблять, освітлення нема, пішоходи королі дороги, взаємоповаги між водіями 0. Дякувати Богу, що ще танки дорогу не перебігають
-
Так і я про те. Не думаю, що в Манітобі рух гірше ніж в Україні, навіть без війни. Харківський трафік це взагалі щось. Після складання іспиту на права, мене батько навмисно відвіз до Харкова і сказав "якщо тут проїдеш, то у всьому світі будеш їздити"😂