Українська Манітоба
-
Приводьте до мене, скажу за 50 що кішка у вас ні в року )))
-
@bespala_vika, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня, чи нормальний цей район?
-
Бо це вже зовсім треш був би ))) Хтось і в гуртожитку живе :)
-
Я вам в приват написала
-
Не думаю;-( принаймі не чула ніколи
-
Підкажіть, будь ласка, гарні краєвиди, або цікаві місця в радіусі 100-150 км від Вінніпегу.
-
В магазині Світоч на півночі міста
-
А що скажете про bridgewater trails? Дивились там будинок вчора на оренду
-
Так, добрий район.
-
Ну вчора не воняло)) будемо брати думаю
-
(на око здалось спокійним субурб. місцем)
-
Bridgewater норм район, відносно новий і досі добудовується. Там тільки міська спілка поряд, але ті хто там живуть кажуть, що їм не воняє )
-
@Olexandr_69, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Друзі, що прибули, заповніть будь ласка цю анкету. Це дуже нам допоможе для нашого майбутнього. Дякую docs.google.com/forms/d/10qvCoaGcFKgwwNAJS4ijZnWnn5OCJviifWnx4-VKkSs/edit?ts=642b3216
-
Хто ж зізнається у такому? Але як що повією з півдня вітерець, то, просто надзвичайний незабуваємий аромат принесе на своїх крилах.... Аромат грибної фабрики відпочиває.... Так, це трапляється не кожен день... але буває.... (Працював у тому районі де-який час.)
-
То очепатка така. Хіба ж не зрозуміло? Страшні люди тут... 🫣
-
Живу в Bridgewater, тихий спокійний, новий район, але тут кажуть відносно дорожче..
-
Ну не знаю, ми живемо у Southpointe з вересня, нічого вітром не заносило взагалі. Я думаю, якби сюди заносило із смітника, то точно було чути і будинки б не були такі дорогі 😁
-
минулого літа часто там була і любила гуляти, нічого не було чути, і реально класні місця для вечірньої прогулки мають, чого бракує у більшості районів у місті
22 Jan 2023, 08:02
43403/235946
about an hour ago