Українська Манітоба
-
Хто ж зізнається у такому? Але як що повією з півдня вітерець, то, просто надзвичайний незабуваємий аромат принесе на своїх крилах.... Аромат грибної фабрики відпочиває.... Так, це трапляється не кожен день... але буває.... (Працював у тому районі де-який час.)
-
То очепатка така. Хіба ж не зрозуміло? Страшні люди тут... 🫣
-
Живу в Bridgewater, тихий спокійний, новий район, але тут кажуть відносно дорожче..
-
Ну не знаю, ми живемо у Southpointe з вересня, нічого вітром не заносило взагалі. Я думаю, якби сюди заносило із смітника, то точно було чути і будинки б не були такі дорогі 😁
-
минулого літа часто там була і любила гуляти, нічого не було чути, і реально класні місця для вечірньої прогулки мають, чого бракує у більшості районів у місті
-
повією👽
-
Рученьки терпнуть, злипаються віченьки... Боже, чи довго тягти? З раннього ранку до пізньої ніченьки Голкою денно верти.
-
Birds Hill дуже рекомендую
-
Зате літом мобна в дальню подорож махнути . Ми от на кемпінг на банф поїдемо)
-
Ех... Хочеться сісти в машину і їхати кудись, а нема куди... Хоч би в ліс якийсь чи що😀
-
Це щоденна реальність!
-
Буває... я там майже рік на будівнитстві школи провів на свіжому повітрі у цьому районі
-
Це флешбеки у людини
-
Зимою нічого. Ми раз на озеро приїзали за 50 км від міста) Побачили те що і біля дому. Рівнину і сніг)))
-
Дмитрий Бреденко, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Там на змій можна подивитись? Чи я щось не так зрозуміла? Це моя на більша фобія🥲
-
Шукаю репетитора для тесту CLB !
-
Наприкінці квітня/на початку травня зміючки повилазять в Narcisse Snake Pits. Туди 3 години шпандьорити, але прикольно хоч один раз з’їздити
-
В Манітобі не існує отруйних змій, якшошо ) Як і павуків отруйних.
-
Медведі 🤣 знаю, що з ними тут важко зустрітись, але пунктик на рахунок цього маю
22 Jan 2023, 08:02
43418/235946
about an hour ago