Українська Манітоба
-
Дмитрий Бреденко, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Там на змій можна подивитись? Чи я щось не так зрозуміла? Це моя на більша фобія🥲
-
Шукаю репетитора для тесту CLB !
-
Наприкінці квітня/на початку травня зміючки повилазять в Narcisse Snake Pits. Туди 3 години шпандьорити, але прикольно хоч один раз з’їздити
-
В Манітобі не існує отруйних змій, якшошо ) Як і павуків отруйних.
-
Медведі 🤣 знаю, що з ними тут важко зустрітись, але пунктик на рахунок цього маю
-
Я взагалі тепер в ліс ні ногою в той час. Комарі , змії))) чого зе боятись літом?)))
-
Мене аж передьорнуло 🙈🙈🙈🙈
-
Сорі ебаут зет ))
-
Дякую, я тепер знаю, яке місце оминатиму😃. Ну все, тепер і снитись будуть)
-
Своєю думаємо. Кажуть траса дуже красива і цікаво глянути як ж виглядає сама Канада, незай навіть хайвеї
-
😳🤯 смілива жінка. Коня на скаку зупинить
-
Вони отако кішать
-
І в руках потримати )))
-
Якщо не секрет, то плануєте орендувати машину чи маєте свою? Теж думаю про подорожі машиною і щоб орендувати
-
Була б знала то б і не їхала сюди 😁😁😁😁 а тепер як бути 🤷🤔
-
Кожен сходить з розуму як може, я наприклад одного разу в карпатах, топилась в калюжі бо на мене плив вуж)))
-
В Банф на кемпінг краще, з кемпером їхати. Або по готелях.... в горах трохи зимно вночі... Але вільним - воля PS: не пошкодуйте, купіть GypsyGuide та відповідні маршрути. Уважно послухайте (хтось один, щоб не spoil для всіх) та ретельно сплануйте маршрути Значно додасть яскравості та вражень до подорожі
-
Знайшов перший камінь
-
А тепер не їхати в той Narcisse Snake Pit, де всі вужі зимують і вилазять по весні )) Просто в лісі в дикій природі ще треба докласти зусиль шоб іх побачити, вони людей бояться і никаються.
22 Jan 2023, 08:02
43432/231272
about an hour ago