Українська Манітоба
-
Мені взагалі знайомий з Квебеку, який проживає там 5 років, сказав, що в Канаді я забуду за матюки за кермом
-
Ось, годину назад тільки приїхав додому, половину світлофорів не роблять, освітлення нема, пішоходи королі дороги, взаємоповаги між водіями 0. Дякувати Богу, що ще танки дорогу не перебігають
-
Так і я про те. Не думаю, що в Манітобі рух гірше ніж в Україні, навіть без війни. Харківський трафік це взагалі щось. Після складання іспиту на права, мене батько навмисно відвіз до Харкова і сказав "якщо тут проїдеш, то у всьому світі будеш їздити"😂
-
Савинці
-
Ну там буде прикол, коли ти дивишся двома очіма, але по факту вони типу одне "віконечко" у бінокля зачинять і ти будеш дивитися одним оком. Там буде світлофор і треба буде сказати які кольори бачиш таке всяке. І цифри які бачиш. А ще буде коли з різних боків буде як поворотник мигати і треба сказати з якого боку зараз мигає. У мене -8 зір оба ока, здавала у линзах, все ок було
-
Дякувати Богу такого не було, але і в Сумах ледве БТР не переїхав. А взагалі мені відоме Ваше горе, родом з під Ізюму.
-
То ти не їздив шукати їжу в окупованому Херсоні, де правил не було, світлофорів не було, З-русня їздили як захочуть і ти на кожному перехресті (навіть там де у тебе по всіх знаках головна, а у них ще й одностороння) зупиняєшся і дивишся в обидві сторони, щоб тебе нахрєн не переїхав танк (бо було і таке неодноразово). Ото був екстрим. А, ну і ще були дагестанці-довбойоби на крадених автівках, які могли просто по приколу начати тебе підрізати на дорозі чи намагатися притерти у бочину. Блекаути, манітобські водії... Ех :)