Українська Манітоба
-
От того що, в центрі стане безпечніше? 😁
-
Дуже рекомендую bowling, їм сподобається, там можна і пограти, і піццу з'їсти. Знайдіть по Google який вам близько
-
Така сама якість товарів в Костко, як і в Sobeys і інших нормальних продуктових. М’ясо також. Якщо ж порівнювати з Суперстором, то згодна, що в Костко м’ясо краще.
-
Щось там, здається мені, не дуже місце для малого трьохрічного. Хіба що там окрема ігрова кімната є для малюків, бо я не бачив. А старшому так, може зайти, там дуже багато ігрових автоматів-аркад, така лампова атмосфера 80-х 😃 І боулінг 5-пін те, що треба, там легенькі шари, дівчатам та дітям руки не виверне 🙂
-
Я маю науіазі що люди які ввавжають що центр поганий мають вузьке порівняння всього міста, це не вибір з гіршого кращого, це хибне розуміння новоприбулих про місто
-
Нам сказали, шо кредитку дають тільки якщо ти пр🥴 ми разів 8 подавались
-
Підскажіть будьласка до кого звертатись краще по стрматології?
-
Мені дали в костко кредитку без питань минулого року, було лише два місяці, як прибули, тож не знаю, вам не пощастило, мабуть. А може зіграло те, що в мене вже одна кредитка була на той момент від CIBC.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто користується ін ернктом BellMTS як відбувається оплата за Інтернет?
-
Павєзло павєзло
-
Ми спочатку сумнівались, але тепер взагалі крім костко більше ніде не купуємо їжу Спочатку взяли за 60, потім почали залишати там по 600 баксів і вирішили шо пора брать за 120
-
Я онлайн оформив за 60, прийшов кажу давайте пластик, мені дядько запропонував акцію, хз чо так
-
Якщо навіть там тільки заправляти авто, то за рік відіб'єте той мембершип, бо паливо дійсно дешевше.
-
Доброго дня! Я компютерний технік з України, зараз знаходжусь у Вінніпезі. Я зрозумів що у багатьох людей виникають проблеми із роботою пристроїв а будь який сервіс тут вартує космічних грошей. Якщо у вас шумить, гріється або довго думає ноутбук чи системний блок, звертайтесь, я допоможу це виправити та надати вашому ноутбуку нове життя.
-
Налаштував автоплатіж з кредитки в особистому кабінеті на сайті. Також на імейл рахунок дублюють.
-
Ви саме кажете що є місця гірше. Але від цього в центрі безпечніше не стане. Порівняйте Вінніпег з якимось Детройтом, то вже й увест Вінніпег не такий поганий здається. Від того що десь гірше тут (десь саме) не стає краще 😉
-
В якому Костко були?
-
Дуже цікаво, поділіться, будь ласка 😁
-
ось безкоштовний онлайн-інтенсив з англійскьої enjoyen.customer.smartsender.eu/lp/fouTwvyI лише для українців
-
Той, що поряд з Best western
22 Jan 2023, 08:02
43524/229525
about an hour ago