Українська Манітоба
-
Дійсно варто купувати продукти в Костко? Знайомий з роботи говорив що з сином користуються однією картою на двох, продукти каже хороші.
-
Хтось може підказати работодавець коли платить податки з зарплати працівника, там знімають також і провінційний податок, чи тільки федеральний?
-
Книжки то точно
-
З мене відраховують тільки federal income, social fund, employment insurance and Canada pension plan, я так розумію, що я вже винен Канаді два місяці провінційного податку?
-
Перші 15000 заробітку не оподатковуються, мені спочатку взагалі знімали лише CPP +EI, тільки нещодавно відчув усю радість податкового навантаження 😁 Думаю, у вас трохи інакше, знімають одразу, зате наступного року повернення податків буде добряче. Але треба пейстаб дивитися, я от свій зараз не гляну, які там позиції додалися. Може хто ще з чату підкаже.
-
Все просто, вибираєте доступну машину, на скільки годин потрібно, і їдете будь куди, можна в любе місце навіть в США, в Peg City, свої парковки, де взяли туди і ставите, є новесенькі автомобілі, Toyota C-HR, Toyota Corolla, Hyundai Santa Fe, і інші.