Українська Манітоба
-
Airbnb або шукайте month-to-month rent
-
Обидва, звичайно. Для цього вам і видають при оформленні заповнити дві форми податкові, TD1 федеральну і провінційну, забув номер)
-
Мене ще взагалі нікуди не відправили, тестування не було
-
Хлопець з дівчиною шукаємо кімнату на 2-3тижня Виселяють с готеля Готель не дають на Хочемо на 3неділі Тому що Вже знайшли житло але воно доступне с травня місяця
-
Книжки то точно
-
Якби знайти спочатку роботу, яку я вже три місяці шукаю, можна було б і викладача оплачувати. Поки що сама вчу)
-
Підкажіть, будь ласка, що в Костко брати і що не брати, дуже цікаво. 80% продуктів купуємо у Костко.
-
Ми можемо допомогти з орендою чи комунальні
-
З мене відраховують тільки federal income, social fund, employment insurance and Canada pension plan, я так розумію, що я вже винен Канаді два місяці провінційного податку?
-
Там дорого 14днів 1600кад
-
Підкажіть будь-ласка...я знаю, що куает продовжили,але чи будуть отримувати фін допомогу новоприбулі?
-
Перші 15000 заробітку не оподатковуються, мені спочатку взагалі знімали лише CPP +EI, тільки нещодавно відчув усю радість податкового навантаження 😁 Думаю, у вас трохи інакше, знімають одразу, зате наступного року повернення податків буде добряче. Але треба пейстаб дивитися, я от свій зараз не гляну, які там позиції додалися. Може хто ще з чату підкаже.
-
добрий день. А як відбувається там прокат (каршерінг чи як воно називається😉). Ніколи просто не користувався, ні в Україні ні в Європі 😔 Це можна тільки по місту їздити? Чи можна і за місто, наприклад десь би на рибалку поїхати? 🤔
-
Доброго вечора ,підскажіть будь ласка як можна зробити переказ коштів з канадського рахунку на український ?
-
Все просто, вибираєте доступну машину, на скільки годин потрібно, і їдете будь куди, можна в любе місце навіть в США, в Peg City, свої парковки, де взяли туди і ставите, є новесенькі автомобілі, Toyota C-HR, Toyota Corolla, Hyundai Santa Fe, і інші.
-
24 варіанти до 800$
-
@not4page04, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Така вона, Канада..
-
При подачі на податки, вони там самі все перерахують
-
Або прямий SWIFT переказ (wire transfer) - йде два-три дні, або через той же Wise, як вже підказали.
22 Jan 2023, 08:02
43560/229903
about 3 hours ago