Українська Манітоба
-
Так, встановити додаток або на сайті пройти реєстрацію, далі там створюєте переказ і декількома способами можна поповнити рахунок з вашого канадського. Вайз після цього конвертує по своєму курсу і зарахування вже в гривнях іде на картку українську. Курс досить непоганий, в банках гірше.
-
Дякую.
-
Більше того - українські курси за якістю не уступають, а інколи навіть і кращі. За британськими підручниками, вивіреною системою. Багато викладачів навчалися в англомовних країнах. Я після навчання на різних курсах у Вінні повернулася знову до українських.
-
Розумію що таке туризм а що таке єміграція,але як можна миритись з наркоманами і бомжами,з гряззю та сміттям яке у всьому місті,с убитими дорогами по всьому місту,з грязним транспортом,з сервісом минулого сторіччя
-
Розумію.А куди їдете якщо не секрет
-
Чому не треба?мало інфи про Канаду,богато кто приїхав і через тиждень в шоці від міста,це нормально коли люди діляться враженням
-
А мені Вінні рідні Суми нагадує, особливо дорогами 🤣 Не порівнюйте те, що недоречно порівнювати Країни і менталітет зовсім різний, те що зручно для нас, канадцями може бути зовсім непотрібним або ж не настільки важливим Мене в Данії поки чекала візу теж багато чого напрягало, відсутність транспорту між селами їхніми особливо, а потім згадується що й дома він не ахті який, якщо ти не в обласному центрі або більш менш великому місті живеш Тому досить порівнювати Канаду з іншими країнами, приїхали, роздивились, не сподобалося, поїхали - саме такий алгоритм дій, не треба розказувати яка тут "діра"
-
який автомобіль?