Українська Манітоба
-
Друже я як і всі плачу податок,дивись наприклад Нідерланди там також не маленькі податки,але там видно киди вони ідуть,ідеальні дороги,транспорт вилизаний,клумби озеленення,чистота просто неймовірна. В Канаді також платять податки скажіть куди вони ідуть? Я за весь час не побачив жодного уборщика на вулиці,грязь така що як у полі ходив,машину помив година і вся в лайні,
-
Дчкую
-
У нас на вулиці сніг прибирають як тільки випав. Не знаю де ви дивились. І поліція записку залишила на машину коли ми забули її зачинити на ніч. Я знаю куди ідуть мої податки. Розмір країни дуже впливає на те як їх використовувати- мільйон населення на територію більшу чим Україна- дуже важко дійсно обслуговувати цю масу землі та інфраструктуру з таким населенням
-
Вінніпег - це стандартне північноамериканське місто і досить соціально орієнтоване. Ви не були у США і не маєте уявлення, як функціонує американське суспільство. Поїдьте у Філадельфію, Лос Анжелес чи Денвер і зрозумієте краще цей континент. ніхто під вас змінюватись не буде. не до вподоби, перед вами весь свій відкритий
-
не думаю що не доцільно порівнювати країни на цих континентах. Головне це розміри самої країни та кількість населення на км2. Податки йдуть не тільки на місто, а й на всю провінцію, та ще й федеральний рівень чимало бере. Так що провінція яка має більше людей та бізнесу то й краще виглядає. Люба Європейська країна в багато разів менша чим люба провінція тут чи територія. Тільки підтримка дороги 1 через провінцію може бути як чимала частина річного бюджету Нідерландів😉
-
В одного легко на цю зп, бо "холостячка"-студія - 900 з усім, їжа 600 (обожнюю поїсти добре та попити, або поїсти гамміс з делта 9😜), 70 на зв'язок. Та й усе. Якщо враховувати усе, та бівіклі пеймент, то залишається 456 на місяць на інші розваги (яких тут немає, або бувають рідко). Думаю тепер про бляшанку 2001-го року
-
Не такий як тут. Це раз. По друге, Манітоба не є багатою провінцією, тому і не може дозволити такі дороги як в Онтаріо. Але, як я вже написав, ти хоч постав тут дорогу із бетону 500, вона через якийсь час все одно зруйнується. Не варто порівнювати. Або приймаєте, або будете нещасливим тут.
-
За 5 років з такою інфляцію 25 буде як на сьогодня 13.75
-
В моїх стейтментах теж немає "провінційного податку", як і у Вас. Мій друг працює в іншій компанії, в їх стейтменті відображається цей податок. Так от з майже аналогічною зп в мене федеральний в 2 рази вище ніж в нього. З цього я зробив висновок що це просто неправильно відображається в моєму стейтменті.