Українська Манітоба
-
Там не про disability
-
в фінляндії дуже м'який, бо там здається гольфстрім впливає. усю зиму лили дощі. погода була +2 мінус 5 у середньому. папу разів внрчі було -15. там єдине зима затяжна, майде до початку літа. мені сьоголні у банку сказали не порівнювати соціалізм і капіталізм.
-
приблизно так, якщо ви цілий рік в Канаді прожили. Однак! Це тільки федеральний податковий кредит. Є ще провінційний. У Манітобі $10,855 Відрахування на зарплату: - федеральний податок (залежно від того на якому рівні податку ви є) - провінційний податок (залежно від того на якому рівні податку ви є) - Canada Pension Plan (СРР): 5.95% (річний максимум $3,754.45) - Employment Insurance (ЕІ): 1.63% (річний максимум $1,002.45) Податки ви можете зменшити різними податковими кредитами та eligible витратами. Однак, CPP та EI обов"язкові до оплати завжди.
-
Фух 😅дочитала, оце ви сьогодні щось розійшлися не на жарт!😂
-
Я взагалі не розумію з відки взялось що Канада безпечна країна чесно скажу,я прожив в Канаді,в Нідерландах,в Польщі і в Україні,і тількі в Канаді до моїй жінки два рази агресивно поводились місцеві алкаши,і тількі тут я боюсь дітей відпускати у вечорі гуляти.
-
Не піде, я настільки broke, що в мене tax credit більше зарплати), я буду тільки провінційний податок платити, але там в мене 19к кредиту, так що тільки відсоток з 10к буду платити, ну і cpp, ie
-
Це все залежить від району, звичайно дитину в downtown саму не відпустиш… А в затишних районах в приватних будинках де ти всіх знаєш то діти гоняють Мої діти гоняють по нашому Bay з сусідськими дітьми до ночі без проблем..
-
Може бути
-
ви боїтесь відпускати, бо 1) країна, якої ви не знаєте взагалі, 2) ви налякані стереотипами. Наш син постійно з однокласниками гуляв влітку по Трансконі. Але ми в Канаді давно і приїхали відразу open-minded Безпека визначається статистикою злочинів. Все просто.