Українська Манітоба
-
Згоден, тільки почав вивчати це питання так як буквально сьогодні отримав лист що мою візу вже відправили до мене кур'єром. Полечу все одно через місяць, так що час ще є все дізнатися
-
Поки сюди не приїдете, вважайте, що ви зими не знаєте 😂 Я жив якийсь час у Фінляндії, то там зима набагато тепліша 😅
-
а я обожнюю довгу зиму, хоч я і в Криму живу і тут зими максимально короткі, дуже тягне туди де холодно, я трохи ведмідь напевно
-
Це правда, вітри роблять своє. Памʼятаю, що у Фінляндії в -20 я гуляв в кросівках і спортивних штанах і мені було комфортно, а тут без 2-3х шарів одягу на двір не виходжу. 😂
-
думаю що ви маєте рацію. Я одного разу їздив в херсон паспорт оновлювати, і коли я проходив всі пункти пропуску я думав що я там помру від холоду. Так що так, я думаю зими я не знаю. Просто люблю коли хмари і дощ, а ось про зиму у мене досить романтичне уявлення, далеке від реальності
-
Користувач Eleni, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Так, оранжерея ..") не відповідає мові правил чату.
-
нові однаково коштують плюс мінус різниця на податку. Це тільки проблема першого часу. Більше того, те що в Онтаріо коштує 4 то з пробігом до луни і назад і напевно рихтоване/фарбоване десь в гаражах під мелодичний панжаб за допомогою найякісніших компонентів:))