Українська Манітоба
-
Кажуть що й в Альберті дешевше ніж тут. Але я не перевіряв. Можливо це повязано с тим що відсотково тут виріс попит більше. Але то таке. Думки в слух. Та й ринок/конкуренція там вище.
-
Є гарний сайт, на якому можно побачити приблизну cost of living, property prices, etc. Називається він numbeo.com. По cost of living є добірка з 29 міст Канади, Вінніпег там 16-й у списку.
-
З тим рахунком що всі кажуть що ця зима була теплішою ніж зазвичай 😄
-
Поки сюди не приїдете, вважайте, що ви зими не знаєте 😂 Я жив якийсь час у Фінляндії, то там зима набагато тепліша 😅
-
а я обожнюю довгу зиму, хоч я і в Криму живу і тут зими максимально короткі, дуже тягне туди де холодно, я трохи ведмідь напевно
-
Це правда, вітри роблять своє. Памʼятаю, що у Фінляндії в -20 я гуляв в кросівках і спортивних штанах і мені було комфортно, а тут без 2-3х шарів одягу на двір не виходжу. 😂
-
О, пробачте, прочитав вже де то є.
-
Так. Чомусь всі вважають, що у Фінляндії та Норвегії зима така ж сувора як в Манітобі. Через різко континентальний клімат і рівнину зама у нас набагато холодніша.
-
думаю що ви маєте рацію. Я одного разу їздив в херсон паспорт оновлювати, і коли я проходив всі пункти пропуску я думав що я там помру від холоду. Так що так, я думаю зими я не знаю. Просто люблю коли хмари і дощ, а ось про зиму у мене досить романтичне уявлення, далеке від реальності
-
Це в Вінніпезі?
-
7й рік тут. Ніколи не вдягав сноупенси. Цього року не взував зимові чоботи. Бо машина і пофіг на зиму
-
Доброго ранку, якщо хтось живе в цьому районі, чи далеко до школи? Дитина 12 років.
-
тот школярі весь час в кросівках і спортивних штанях. Я навіть не знаю чи є в продажу зимовий одяг для того віку
-
Користувач Eleni, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Так, оранжерея ..") не відповідає мові правил чату.
-
нові однаково коштують плюс мінус різниця на податку. Це тільки проблема першого часу. Більше того, те що в Онтаріо коштує 4 то з пробігом до луни і назад і напевно рихтоване/фарбоване десь в гаражах під мелодичний панжаб за допомогою найякісніших компонентів:))
-
Для сугробів взяв валянки місцеві. Добра штука.
-
Саме так, я всю зиму в трекінг бутс
-
Я придбав в Чехії типу осінні боти. В них зовсім не холодно в Манітобі, навіть с тим розрахунком що в середині нічого теплого немає. Але по кучам снігу в них не найкраща думка ходити.
-
Але дівчинка в Україні зараз, тому краще в Канаді купувати )
-
Я б сказав що в Чехії краще, але то сперечання на пустому місці.
22 Jan 2023, 08:02
43802/239718
3 minutes ago