Українська Манітоба
-
Ну я нічого нікому не показую), хотілося би дійсно культурно на дорозі поводитись і, якщо брати загальну картину, то тут однозначно іздять акуратніше і з більшою повагою до інших, ніж це було в Украіні, навіть не до порівняння, я б сказала. Але є от таеі винятки, що часом саме правила не дають десь вийти за межі прописаного і оцінити ситуацію з точки зору безпеки на дорозі.
-
We continue FREE computer classes in Ukrainian for Ukrainian seniors (55+). Available online, mornings, afternoons. Immigration status in Canada does not matter. To register or learn more, please email Olga Zolotkova at [email protected] (in Ukrainian) or [email protected] (in English) or call at 204-560-4400. Продовжуємо БЕЗКОШТОВНІ комп’ютерні заняття українською мовою для українських пенсіонерів (55+). Старт навчання четвертої групи планується з 16 січня можливий час занять: з 2 pm - 4 pm два рази на тиждень за сталим графіком (понеділок і четвер) або ранком з 10 am - 12 pm два рази на тиждень за плаваючим графіком (дні будуть обговорені пізніше). Імміграційний статус в Канаді не має значення. Щоб зареєструватися чи дізнатися більше, надішліть електронний лист Ользі Золотковій на [email protected] (українською) або [email protected] (англійською) або зателефонуйте за номером 204-560-4400. ☝️Для реєстрації, можна писати мені в особисті повідомлення (повне ім’я, вік і електронну пошту). Я викладач курсів. Заняття з трьома групами вже успішно завершено. Вивчаємо основи роботи з комп’ютером: роботу з поштою, пошук в мережі Інтернет, робота з продуктами Google (онлайн документи та диск), роботу з текстом, таблицями, зображеннями, основний цифровий контент Вінніпег. За 12 занять студенти отримують сертифікати та навики роботи з комп'ютером, при необхідності надаються в користування бувалі у вжитку, але безкоштовні настільні комп’ютери. alteredminds.ca/computers-for-life/
-
Що таке TA?
-
@weswestern можу поділитись інформацією, так як працює в системі освіти
-
До речі, мене це теж дивувало, що правила є правила, та іноді треба діяти по ситуаціі, а тут такого нема. Коли іздила з інструктором, то було кілька випадків , що людина переходила дорогу в невідведеному місці, то інструктор казав - його не пропускаємо, бо він порушує. Ну і тут питання - то як, зверху по ньому іхати?). І багато ще такого є, коли , наприклад бульвар перетинаєш, все робиш за правилами, але в процесі завершення маневру вилітає неочікувано машина і починає дико сигналити, бо для нього в правилах сказано, що він на основній дорозі . Хоча за здоровим глуздом завершити маневр він би мав дати тому, хто вже його почав і теж діяв за правилами. Тому так, неоднозначно.
-
Добрий день. 3 лютого закінчується субсидія на садок (6 місяців безкоштовно) чи є якісь субсідіі на садок якщо немає pr?