Українська Манітоба
-
No worries 😉
-
Я досі не звикну.
-
Я взагалі не розумію, за що тут платити 350, якщо воно побудоване гірше, ніж наши курятники
-
А ви спробуйте обігріти цегляний будинок, золоті платіжки будуть. Я вже не кажу, що вартість робіт для такого будинку із цегли/блоків зросте дуже сильно.
-
Kildar Redonda
-
Це до імміграцйного чату
-
Таких немає, є Україномовні лікарі та мед працівники. В якому районі проживаєте?
-
Добрий день! Сім'я з 2-х дорослих(один з них інвалід) та 3 дітей. Їх цікавлять Food bank в Вінніпезі. Напишіть будь ласка хто знає щось про це. Дякую щиро!
-
Юлія Коваленко, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
#робота Майстерня ремонту пилесмоктувачів шукає на роботу майстра (можна без попереднього досвіду), майстерня на Tache street. Знання мови як мінімум середній рівень так як власник не розуміє української
-
Доброго дня, можна більше інформації в приватні, чоловік шукає роботу
-
@vviikk_ttoorr, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Дуже раджу відвідати в липні - там офігезно. Не забудьте відро антімоскітної рідини.
-
Все, розібрався, дякую
-
усім привіт! намагаюся зробити запит на допомогу 3000 на дорослого від Канади і мені кожен раз піше що в мене помилка з uci номером скажіть, будь ласка, чи вірно я розумію що це номер з ворк перміту? як там його правильно треба ввести, щоб не було помилки, бо ні мій не проходить, ні дружини
-
Даремнови так про Канадськи будинки... Що, що, а в цьому вони толк знають... Як збудувати енергоефективний та комфортний будинок за 3 місяці віл нульового циклу...
-
Піпл, є у когось ворк перміт під рукою? Може хтось зворот сфоткати? Мені номер потрібен. Дякую
-
Та звісно ) дякую!
-
це якщо ви у Канаді
-
1-888-242-2100
22 Jan 2023, 08:02
43928/230275
4 minutes ago