Українська Манітоба
-
Піпл, є у когось ворк перміт під рукою? Може хтось зворот сфоткати? Мені номер потрібен. Дякую
-
Та звісно ) дякую!
-
це якщо ви у Канаді
-
1-888-242-2100
-
Я бачу, що тут є красиві цегляні двоповерхові будинки, і вони точно побудовані 30+ років тому, і досі виглядають суперово. А оці будинки із г..на/палок вже через 10 років почнуть розвалюватися, а через 30, то взагалі не знаю, що там може бути ціле....ще й за 350к...
-
www.harvestmanitoba.ca/need-food/need-food/
-
То 100%, це просто для нас не звично, хоча Європейці вже теж поволі звикають до такого будівництва
-
стоять ці будинкі із палок по 110+ років
-
Енергоефективні так, а якщо б ще не було чутно, як дихають сусіди, було б ще краще
-
Всім привіт. Може хтось допомогти ( не безкоштовно звісно) перевезти машину? Машина без номерів, треба на сервіс відвезти
-
Купуйте бунгало, та не будете чути сусідів :) (Single dwelling unit )
-
доброго дня. хто-небудь знімав обмеження з ворк перміт онлайн самостійно? мені через два дні лист прийшов з проханням прикріпити копію паспорта, хоча паспорт я завантажувала у форму. проконсультуйте, будь ласка.
-
Дуже дякую!
-
Вони ще вас, шановний, переживуть.... ці будиночки ....
-
Towtrack - завантажить на платформу та відвезе куди скажете
-
@Raven_G5 а хіба можна переганяти без номерів? Чи ти евакуатор дав?
-
2042986927 Slav Towtrack Погано, але розмовляє російською Вибачте адміни, но не знаю я україномовних Tow track
-
Доброго дня, підкажіть де у Вінніпезі можна придбати робочий одяг та взуття?
-
А де таке можна зробити? Ми купували тимчасові номерні знаки але майстер не встиг зробити за ті дні
-
Купіть тимчасову страховку та реєстрацію і самі поїдьте
22 Jan 2023, 08:02
43944/230308
5 minutes ago