Українська Манітоба
-
Мені повернули кошти під час probation period, я на той момент тиждень працював
-
Вітаємо, Анастасия! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Шановні жителі Манітоби. Поділіться своїми відчуттями як вам Манітоба взагалі? Бо ніяк не можемо обрати провінцію. Але попередньо розглядали що в Манітобі найпростіші умови для отримання PR. Особливо те, що хто працює за професією по тір3 можуть не затребувати мовний тест IELTS тощо.
-
погано, не їдь сюда
-
забули наркоманів та бездомних.
-
Ви мабуть забули про Great White North 😂
-
-
я не українець в том прикол
-
Це не найкраща провінція з точки зору клімату, добробуту і тд. Але як на мене, то це хороший старт, а хтось звикне і через 3-5 років вже не захоче нікуди переїжджати, бо все стало знайомим і рідним. Але врахуйте, що PR у вас займе 2-3 роки і ви будете змушені жити тут.
-
Якось живуть люди тут. Найхолодніше, треба більше одягу закладати. Житло дешевше, то теж щось означає
-
В Залежності від ваших запитів і до чого ви звикли. З плюсів легко отримати пр, з мінусів холодно, мало місць де можна відпочити. Мабуть через погані погодні умови не встигають дороги зремонтувати, і всяке таке. Тут дивіться. Нам не Ок, мому брату Ок . Подобається клімат, робота ітд. Тут важливо внутрішні червоні прапорці важливості. Якщо ви любите тепло, любите поїхати щось подивитись, любите прогулятись в центрі, ви будете тут нещасні.
-
ти ж у чаті манітоби. якщо купиш машинк і знайдеш робоиу вище 25 баксів, будеш нормально себе чухати. але це досить важко, якщо в тебе нема професії, чи дуже доброї англ.
-
Користувач Nikolay23456, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.