Українська Манітоба
-
Ви мабуть забули про Great White North 😂
-
-
я не українець в том прикол
-
Це не найкраща провінція з точки зору клімату, добробуту і тд. Але як на мене, то це хороший старт, а хтось звикне і через 3-5 років вже не захоче нікуди переїжджати, бо все стало знайомим і рідним. Але врахуйте, що PR у вас займе 2-3 роки і ви будете змушені жити тут.
-
Якось живуть люди тут. Найхолодніше, треба більше одягу закладати. Житло дешевше, то теж щось означає
-
В Залежності від ваших запитів і до чого ви звикли. З плюсів легко отримати пр, з мінусів холодно, мало місць де можна відпочити. Мабуть через погані погодні умови не встигають дороги зремонтувати, і всяке таке. Тут дивіться. Нам не Ок, мому брату Ок . Подобається клімат, робота ітд. Тут важливо внутрішні червоні прапорці важливості. Якщо ви любите тепло, любите поїхати щось подивитись, любите прогулятись в центрі, ви будете тут нещасні.
-
ти ж у чаті манітоби. якщо купиш машинк і знайдеш робоиу вище 25 баксів, будеш нормально себе чухати. але це досить важко, якщо в тебе нема професії, чи дуже доброї англ.
-
Користувач Nikolay23456, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Вони є всюди і в Торонто, Оттаві, Ванкувері. Якщо це вас лякає, то вам в rural місцевості.
-
Я в Манітобі майже 6 місяців, тому великого досвіду поки немає, але кілька моментів можу виділити. + фінансова доступність. Тут в цілому дешевша оренда житла, особливо порівняно з Ванкувером чи Торонто. В Вінніпезі за 1000$ можна знайти квартиру, дехто навіть умудряється найти будинок за 1000-1200. В той час як Ванкувер і Торонто потребує мінімум 1500-2000$. Також відносно дешевша страховка авто. + доволі немало роботи, особливо початкового рівня + відносно прозора і зрозуміла провінційна програма - так, тут дійсно був холодно, хоча я кайфанув від цієї зими, справжній Great White North 😅 - тут немає великого різноманіття робіт як в більших містах, більшість роботи зосереджена на виробництвах, с/г, послугах, але і конкуренція тут менша як на мене.. В цілому хороша провінція для старту і спокійного життя
-
кончений, дай бог таких тут не бачити
-
В Ванкувері , ми там жили . Рент який знаходили- 2500. Трьохкімнатний Таунхаус , страховка на машину 400. Все інше таке саме по оплаті як і тут