Українська Манітоба
-
Буду вдячний якщо скинете. Також шукаю варіант навчання в коледжі доньки, не знаю чи універ одразу потягнемо. Але в неї рівень англ С1. Абсолютно вільна.
-
Тільки за останні два місяці 3 людей, які працюють в ІТ, із $150К+, переїхали із GTA до Вінніпегу. Там продали свої кондо, а тут купили великі будинки в Bridgewater.
-
Та, то насправді несправедливо, що у всій Канаді така ціна на нерухомість 🥺
-
і тут зробили. Немає слів. тоді починайте універ щоб отримати degree
-
Це які тут ресторани як генделики в Житомирі на початку 2000? 😳
-
Ринок диктує ціни. В Онтаріо не тільки нерухомість дорога, а й комуналка у 2.5 рази вища, страховка на авто 1.5-2 рази вища.
-
По CUAET зробили такі ж умови навчання як для резидентів, інфо вже перевірили. Навчання для доньки випускниці.
-
Не знаю чи є велика різниця між універом та коледжом. Я би починав з універу. Коледж ок, коли вам треба спеціальність яку можна отримати за 1-2 роки. Коледжі не дуже багато програм з degree мають
-
Та людина ж мабуть не про Маки говорила. Хоча хз ) Маки то таке, то ж не ресторан
-
вендіс такий же, бургер кінг набагато смачніший але вони продовжують торгувати в рашці.
-
Mark's
-
Мак то в Україні місце мажорів, тут харчевня з по-місцевому дешевим джанком. Сходіть в бургер кінг, вендіз і якість і вигляд вже краще
-
макдональдси точно гірші. В Житомирі в мак заходиш як до ресторану, а тут як ото в лавка з бутербродами. Ну хіба шо в Сейдж Крік нормаальний:)))
-
Може хто порадить репетитора з Бізнес Англійської. Бажано native speaker.
-
У мене страхівка в Онтаріо була 125$, а тут 175$😅
-
та то ж сарказм. Місцеві ресторани дійсно не дуже витрачаються на дизайн та інтерьєр. Ну і офіціантами тут люди працюють. В Житомирі воно як? Вкрав десь десяток мільйонів, за один побудував ресторан, купив посуд вєрсачє, фартуки по 100500 мільйонів, набрав офіціантів яким сказав що мають служити як собаки інакше виженуть або прикопають от і весь шик. Десь в середині процесу приходить розуміння що всім треба за все платити, брати з чувалу готівки хазяїн не хоче, тому наймає поваром якогось чувака, який готує їжу на рівні ганделика вокзалу зато недорого, але подають в тарілках від версачє
-
Аааа тепер зрозуміло ))) Я думала, людина про іжу/смак/різноманітність. Якщо мова про інтер’єри то все так, в Житомирі кращі (мабуть) ))
-
Доброго дня. Де можна почитати про це?
-
а що було включене в Онтарійську страховку?
-
Користувач iiiooo333, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("бачили в группі..") не відповідає мові правил чату.
22 Jan 2023, 08:02
44120/230858
about a minute ago