Українська Манітоба
-
Як житель Запоріжжя, я тут як вдома , але з класним повітрям. можна дихати вільно і немає жовтого чи зеленого снігу.
-
Я вам скажу так, ви туди спочатку влаштуйтесь. А то циферки розглядати то таке діло... Хоча якщо дійсно є досвід, то думаю з цим проблем не буде
-
Ви ціну на ту Зару бачили? Я й не дуже шкодую що тут її немає. Хоча іноді, якщо пощастить, то окремі речі заровські можна в Маршалс або Віннерс знайти. Хоча вони й там не супер дешево коштують
-
порівняння непогане. Або ж ХР коли в тебе 11 вінда ))
-
Я коли з України їхала, ще таких слов не існувало як каршерінг ))
-
Нє воно звичайно нюхати вонючі вихлопи маршруток і євробляхєрів з заводом це топ. Пилюка і грязюка в Дніпрі не кращі. Кілька ресторанів, Гудзон і цунамі. Всьо
-
тим більше видно людина в Дніпрі кожного дня каршерінгом користувалась а тут ... таке село 😉
-
Манітоба - це Linux взагалі )))
-
Ой і не кажіть 😂 Живу і страдаю 😢
-
Попит породжує пропозицію, ніби таке мені колись казали на лекціях з економіки. Так що нічого дивного. А особливо з урахуванням кількості прибуваючих щодня українців
-
Ось Fly Air дає квиток без багажу на 7.04 за 49$, пробуйте купувати квиток туди й назад , наприклад тут же зворотній квиток на 16,04 за 69$, може так Вам вийде дешевше, зворотні квитки на червень теж є по 49$, плюс багаж, думаю в 180-200 доларів вклалетесь
-
Який жах і сором проміняти дніпро на вінніпег
-
я думаю що так тут і є. Просто ці мережі не орієнтовані на канадський ринок. Це так само як Макдональдс в Індії 😉
-
Та мені все одно є вона чи немає, я там ніколи нічого не купував H&M у Литві для мене був найкращим, а тут він такий собі, та і всі інші магазин однакові
-
каршерінг в Україні вже давно існує. Вже не говорячи про країни Євросоюзу. Я на днях у однієї людини тут запитував про цей сервіс то один мені поставив смайл клоуна 🤔 Чому? Не зрозуміло... видно думає що люди користуються всіма сервісами які тільки є у світі 😉
-
Хто завтра працює, в того буде овертайм ))
-
аналогічно. Тільки і там, і там була своя машина. Була....🙄 Парова машина ))
-
я тут майже 5 місяців і в хортонсі жодного разу не був)) чому? Та тому що не впав він мені зовсім)) Як би каву там з коньяком робили то можливо я б і подумав 😂
-
А, ну може і існував. Я ніколи не користувалась ні в Україні, ні в Європі. В Україні своє авто, в Європі у відрядженнях авто в рент брала.
-
H&M є декілька магазів по місту. Але ціни so-so
22 Jan 2023, 08:02
44164/230596
about 2 hours ago