Українська Манітоба
-
Попит породжує пропозицію, ніби таке мені колись казали на лекціях з економіки. Так що нічого дивного. А особливо з урахуванням кількості прибуваючих щодня українців
-
Ось Fly Air дає квиток без багажу на 7.04 за 49$, пробуйте купувати квиток туди й назад , наприклад тут же зворотній квиток на 16,04 за 69$, може так Вам вийде дешевше, зворотні квитки на червень теж є по 49$, плюс багаж, думаю в 180-200 доларів вклалетесь
-
Який жах і сором проміняти дніпро на вінніпег
-
Та мені все одно є вона чи немає, я там ніколи нічого не купував H&M у Литві для мене був найкращим, а тут він такий собі, та і всі інші магазин однакові
-
каршерінг в Україні вже давно існує. Вже не говорячи про країни Євросоюзу. Я на днях у однієї людини тут запитував про цей сервіс то один мені поставив смайл клоуна 🤔 Чому? Не зрозуміло... видно думає що люди користуються всіма сервісами які тільки є у світі 😉
-
Хто завтра працює, в того буде овертайм ))
-
H&M є декілька магазів по місту. Але ціни so-so
-
Я тут місяць, ще не заходив у мак,тім хортонс і всі подібні заклади👍 купив продукти в волмарті і готую вдома 😎
-
Гугл каже що можна на поїзді доїхати. Але не факт що буде дешевше чим на літаку. Ну і по часу займає ого-го
-
Що обʼєднує воєнного злочинця, російського пропагандиста та ракетного коригувальника? Усіх їх захищає Patreon. Учора я вже писав про те, як Patreon видалив мій акаунт за «фінансування зброї та військових дій». Раніше платформа вже видаляла сторінки українських блогерів та фонду Повернись живим. Сьогодні я написав дуже розгорнутий тред про цю історію, де навів приклади, як американська компанія Patreon не видаляє акаунти російських пропагандистів та злочинців навіть після маси скарг. Тред англійською мовою. Він дуже важливий, і прошу вашого поширення у твіттері❕ Роблю висновок, що фінансувати російський геноцид та блокувати українців це цілеспрямована політика компанії. І це варто донести на американську аудиторію. Тред вже несеться.
-
Дякую!