Українська Манітоба
-
Доброго дня! підкажіть, які агенції з оренди житла не вимагають кредитної історії чи поручителя у Вінніпезі?
-
Та на рік контракт?
-
Так, ще за півмісяця демедж депозит, всього за 3.5 в сумі
-
Таке враження що всі хто прилетів сюди жили біля океану/гір і все було класно. То навіщо було Україну покидати?))
-
тобто оплата вийшла за 3 місяці відразу? перший місяць та плюс ще 2?
-
karmaproperties.ca/ але вони взяли за 2 місяці додатково депозит
-
Ага
-
Нууу щоб далеко не ходить грузинський Saperavi. Працюють 🇺🇦, без питань, молодці, стараються, тут +. Але ж інтер’єр: нічого грузинського від слова зовсім, Париж на картинах, пластикові квіти, скатертина страшна та і тарілки подерті. Грає російська попса (🇨🇦 точно не поставлять таку музику), ну якось не в‘яжеться тут 🇬🇪. По фото можна побачити різницю ресторану тут і в Київі.
-
Манітобі гарна провінція тільки за рахунок вартості житла получается так,тобто люди їдуть сюди не тому що тут гарно а тому що в Торонто чи ванкувера не можуть купити житло,вот і все
-
active management
-
ті хто приїхав сюди це в переважній...в ПЕРЕВАЖНІЙ більшості люди які прилетіли з ЄС. Люди які тимчасово перебували за межами України опинились у "заманчівому прєдложенію". Канада! Халява! А ще "кажуть" три косаря дають!!! Треба брати квиток! Чемодан, авіа, Канада. Дайте два)) Тільки є різниця між людьми. Є ті хто давно мріяв сюди потрапити, а є ті хто просто отримав такий шанс треба йому то чи не треба 🙄 А Україна як не як це найгарніша країна. І природа, і клімат. Тільки не сама влада. Тут відносно природи то також потрібно подумати. Живучи у великих та і не дуже містах ти не будеш бачити тих всіх красот Канади як на картинках чи в тревел-шоу. Робота-дім-сон-стор-дім-сон-робота. Довго ще можна писати але це субєктивно і для кожного мабуть своє.
-
та є ж каршерінг в місті.
-
Smith Agency
-
Вам точно пора до нас зі своїх Прері Рутс, у нас 3 тижні зі старту )
-
знаю. Недавно запитував. Мені нормально відповіли 😉 Тільки один умнік поставив під коментом значок клоуна. Не знаю, можливо відмітився чи що? 😂😂😂
-
Ага, ви таки про інтер’єри. Ну нема питань, інтер’єри тут дійсно «без викенбоберів». А ще які ресторани тут «як в Житомирі в 2000х»? Ви написали «більшість ресторанів». Ви ще десь, крім Сапераві, бачили страшні скатертини та подерті тарілки?
-
про роботу то точно, відпустка 2 тижні в рік, то нічого зовсім, а на вихідні то відстані не дуже дозволяють, хіба що у сусідські кущі😂😂.
-
Globe Property Management
-
це якщо копита не відкинеш за рік...😂 Хоча я сміюся. Порівнюючи з роботами де я поацював у Польщі то можна сказати то я відпочиваю. Звичайно є моменти які цей плюс знищують але я розумію все.
-
перша відпустка після 1 року роботи.
22 Jan 2023, 08:02
44192/230858
3 minutes ago