Українська Манітоба
-
Smith Agency
-
я ще тут і далеко відпустку не заробив але мені аж смішно. Я мав у свій час відпустку у 35-37 днів 😉 Але з іншої сторони подивитись. Я працюю тут не на державній роботі. Але завтра вихідний і я не виходжу на роботу. І він оплачується. Такого я ніде не бачив. 👍
-
в Україні у мене була офісна робота на стільці😍, а тут по 8 годин на ногах і присісти не можна геть, тільки на перерві. Тому як у мультику- крила, крила, ноги О🤩, вже як у страуса сильні🤣🤣🤣. Але то правда що можна відкинути, бо ввечері хочеться запасні вже взяти, а свої покласти десь гарненько і не користуватися🤣🤣
-
не на всіх роботах відпустка 2 тижні. Можете взяти п'ятницю / понеділок або просто на свята де подовжені вихідні та полетіти в Альберту, ВС або Онтаріо погуляти. Багато красивих місць в Манітобі +- 2 години їхати. Рибалка, кемпінг, хайк, каное, що хочете. Наш Нопомін або Вайтшел не гірше онтарійських, хоча і до кенори години 3 десь їхати. Подивіться на любу п'ятницю особливо перед лонвікендом. Всі їдуть з трейлерами, лодками, собаками на природу. Зима теж прикольно, сніг, морозець, мексика, а там уже скоро і кемпінг букувати то кінець зими
-
завод. Я три майже три місяці сидів на різних платформах, відсилав ті резюме (дійсно класні, підготовлені, а не створені в агрегаторі на сайті). Нуль реакції. Потім сам поїхав у промислові зони. Сам як кончена бомжара заходив в офіси підприємств і запитував. В деяких відразу "посилали". В інших казали. Ок. Залиште резюме. От і все.