Українська Манітоба
-
Smith Agency
-
Вам точно пора до нас зі своїх Прері Рутс, у нас 3 тижні зі старту )
-
знаю. Недавно запитував. Мені нормально відповіли 😉 Тільки один умнік поставив під коментом значок клоуна. Не знаю, можливо відмітився чи що? 😂😂😂
-
Ага, ви таки про інтер’єри. Ну нема питань, інтер’єри тут дійсно «без викенбоберів». А ще які ресторани тут «як в Житомирі в 2000х»? Ви написали «більшість ресторанів». Ви ще десь, крім Сапераві, бачили страшні скатертини та подерті тарілки?
-
про роботу то точно, відпустка 2 тижні в рік, то нічого зовсім, а на вихідні то відстані не дуже дозволяють, хіба що у сусідські кущі😂😂.
-
Globe Property Management
-
це якщо копита не відкинеш за рік...😂 Хоча я сміюся. Порівнюючи з роботами де я поацював у Польщі то можна сказати то я відпочиваю. Звичайно є моменти які цей плюс знищують але я розумію все.
-
перша відпустка після 1 року роботи.
-
я ще тут і далеко відпустку не заробив але мені аж смішно. Я мав у свій час відпустку у 35-37 днів 😉 Але з іншої сторони подивитись. Я працюю тут не на державній роботі. Але завтра вихідний і я не виходжу на роботу. І він оплачується. Такого я ніде не бачив. 👍
-
о супер. Так прив‘язана ж до роботи, бо вже у процесі на ПР😉, треба витримати то, а тоді звільнюся і зроблю собі перерву на пару місяців😂😂😂, і як рвану галопом по Пд та Пн Америкам😉🤪
-
Людина конкретно про себе каже, в її конторі починаються відпустки з 2 тижнів для новеньких
-
А де ви тут знайшли роботу і працюєте, в якій сфері я маю на увазі?
-
в Україні у мене була офісна робота на стільці😍, а тут по 8 годин на ногах і присісти не можна геть, тільки на перерві. Тому як у мультику- крила, крила, ноги О🤩, вже як у страуса сильні🤣🤣🤣. Але то правда що можна відкинути, бо ввечері хочеться запасні вже взяти, а свої покласти десь гарненько і не користуватися🤣🤣
-
Чому два тижні? Є і 3-4-6 тижнів, а то й більше. Залежно від роботи та вміння вести переговори при влаштуванні на роботу
-
не на всіх роботах відпустка 2 тижні. Можете взяти п'ятницю / понеділок або просто на свята де подовжені вихідні та полетіти в Альберту, ВС або Онтаріо погуляти. Багато красивих місць в Манітобі +- 2 години їхати. Рибалка, кемпінг, хайк, каное, що хочете. Наш Нопомін або Вайтшел не гірше онтарійських, хоча і до кенори години 3 десь їхати. Подивіться на любу п'ятницю особливо перед лонвікендом. Всі їдуть з трейлерами, лодками, собаками на природу. Зима теж прикольно, сніг, морозець, мексика, а там уже скоро і кемпінг букувати то кінець зими
-
завод. Я три майже три місяці сидів на різних платформах, відсилав ті резюме (дійсно класні, підготовлені, а не створені в агрегаторі на сайті). Нуль реакції. Потім сам поїхав у промислові зони. Сам як кончена бомжара заходив в офіси підприємств і запитував. В деяких відразу "посилали". В інших казали. Ок. Залиште резюме. От і все.
-
звісно ні, тільки цією думкою і тримаюся наразі «так буде не завжди»🧐😜🤪
-
з важчого на легше, то ок, а навпаки то не дуже😏 ок😁
-
ну ви ж не все життя там будете працювати. Далі має бути краще
-
так, на майбутне, але не на початку коли дуже багато факторів і часу обмаль
22 Jan 2023, 08:02
44204/231460
about an hour ago