Українська Манітоба
-
Доречі знайомий завалив екзамен. Він зупинився на stop 4way, а авто, що їхало справа взагалі не зупинилося. Він розумів, що повинен перший проїхати, але щоб не було дтп він пропустив оте авто. Йому сказали, що він не здав так як не знає правил і що він повинен був проїхати першим
-
Можливо, можна відео записати, по типу інформаційного блогу, але щоби це була людина, котра знається на цьому
-
Тут більше інформація, як проходить knowledge та road tests: www.mpi.mb.ca/Pages/class-5-licence-testing.aspx В секції Class 5 road test scoring, є перелік де вказують через що роуд тест буде припинено одразу І до речі 11 загальних помилок)) але на 11й тест не пройдено, тобто в принципі 10 помилок можна допустити
-
Вартість навчання в Канаді +/- однакова, якщо це не ТОП5. Дуже багато з'їдає вартість проживання в інших провінціях. Більшість універів вимагає обов'язковий meal plan для першокурсників. Для прикладу, проживання в гуртожитку Університету Манітоби в районі $10К із харчуванням. Університет Торонто - від 21К із харчуванням. Вартість bachelor in science майже однакова 7-8К за рік.
-
Ну без PR в Європі дешевше вчитися, напевне
-
Знову ж таки, буде залежати від вашого статусу. Якщо до часу навчання у коледжі буде ПР, то зовсім інша історія. Також багато хто спочатку йде у коледж на 1-2 річні програми, щоб попробувати себе у тій чи іншій професії, а потім вже продовжує навчання в університеті.
-
Доброго дня, є у чаті перукарі, котрі живуть в районі грант парку?
-
1. В high schools є «радники» для школярів, з 9 класу доступні. Вони саме консультують по шляхам до вузу, які де вимоги, які уроки треьа брати для тієі чи іншої спеціаьності тощо. Дитина може піти до радника, сісти і все собі уяснити і запланувати. 2. Дитина може і без радника сама все второпати. Приклад мого сина, алгоритм його рісерчу: - ким я хочу бути? Я хочу бути тим-то. - а як це називається з точки зору факультету/спеціальності вузу? Гуглить/читає, дотумкує. - а які ВУЗи цю спеціальність мають? А який ВУЗ кращій для цієї спеціальності? - гуглить/читає, розуміє - приходить до мами «я хочу в такий-то універ!» - мама дивиться на те, скільки коштує ця спеціальність саме в цьому універі, ох**іває, пропонує універ Манітоби, зустрічає отпор, змиряться - а які параметри вступу до цього вузу на цю спеціальність, що треба? - гуглить/читає, розуміє - все, тепер я знаю, які уроки набирати в high school.
-
Не пам’ятаю, хто сьогодні питав, але стосовно розрахунку заробітньої плати. Свого часу я теж витратила багато нервів, оскільки бос зробив помилку у нарахуваннях. Щоб порахувати зп коректно, використовуйте офіційний калькулятор + туди треба вписати ваші цифри з фоми TD1, яку ви заповнювали при прийомі на роботу. І все порахується ідеально. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/e-services/e-services-businesses/payroll-deductions-online-calculator.html
-
От бачите, тепер я знаю, що у вищій школі допомагають з визначенням напрямку освіти
-
Дуже важливо тема. Спробуємо знайти волонтерів, які зможуть професійно дати відповідь. Бо я, наприклад, зможу тільки описати шлях своєї дочки. Хоча, якщо подивитися на admission requirements в університеті/коледжі, то там є вимоги до необхідних балів та предметів. TA у high school також допоможе визначити предмети, які необхідні для тої чи іншої професії. Раджу також всім розглянути професійні курси у самі школі, типу auto body technician, HVAC technician, hairdresser, etc. Це шанс для старшокласників отримати професію ще у школі.