Українська Манітоба
-
то ж видно що то якась тварина рузка...хз як воно сюди пролізло.
-
😂😂😂 тільки після тебе одноклітинне 😂😂😂
-
Шоб ти здохло падло
-
Через що знову срач? Справді москаль?
-
двоє людей бажають один одному здохнути через смайлики, кіно🍿
-
та раді бога. Тільки коли тобі на кожен твій коментар будуть ставити смайли клоунскі а потім тебе ще і посилати...хз. Я краще видалюсь з цієї групи. Бо нафіг воно таке треба. 🙄
-
В довічний бан обох ! 😈 🔥
-
Доброго дня! Можна, будь ласка, і мені в приват вакансії столяра, карпентера. Як раз чоловік шукає роботу.
-
звідки ти взяв що я через смайлик тому кацапу бажаю здохнути?! 🤔😂😂😂
-
Так, працюють там же. У Манітобі є зарплати і 200К. Все залежить від фірми і посади.
-
ригаючий клоун 😂😂😂 віддай татові телефон 😂😂😂
-
Підкажіть, будь ласка, де і як у Вінніпезі можна застрахувати квартиру (вимога лендлорда)? Які документи потрібні для страхування і, можливо, хтось підкаже де дешевше це можна зробити?
-
Біля 20 на місяць, я в Westland insurance страхував, онлайн, по місячна оплата
-
Вітаємо, Владислав Яловой! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Дякую!
-
Татьяна, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
адмін...всі інші учасники. Такі повідомлення в дірект це нормальне явище від цих людей, істот, можливо ботів?!
-
Не полярне сяйво, але теж цікаво. Ефект Гало. Видно прямо зараз у центрі та на гарден парк молл
-
не забудьте забанити того провокатора пса патрона
-
Цікаво, я гадала що Гало буває тільки у сильний мороз
22 Jan 2023, 08:02
44258/230858
less than a minute ago