Українська Манітоба
-
бачив чувак купив і носить потужний ліхтар.
-
What is it?
-
Почніть із резюме. За вчора троє людей розіслали підкореговані резюме, які я виставляв у чаті, і сього їм вже зателефонували і запросили на співбесіду на позицію assembler, cabinet maker helper.
-
А як тоді наприклад здійснювати самозахист жінкам ? Чоловікам то понятно, а що робити жінці , як бомжі обдолбані накинуться ?
-
Вірніше відсутній
-
Сам самозахист впринципі як заборонений. На тебе нападуть, будеш захищатись, а розцінити що ти напав
-
This is a medical syringe
-
Колись читала, що дівчата носили маленький флакон лаку для волосся в сумці...
-
А куди тікати якщо наприклад автобус ? А вони тут на кожному кроці, даже в 6 ранку , просто якось дивно, типу ок, ти мене грабуй, бий, а я потерплю, бо не дай Бог я тебе зачіплю то ще посадять , або депортують
-
Не пишіть мені масово у приват 😁 Ось приклади резюме, їх також можна знайти у файлах групи. t.me/ManitobaLife/146005?single
-
Використати приклад дикої природи, голову в сугроб зі знігом аба впасти і прикинутись шо .....
-
Ну а якщо не ножиком то для нас мінімум депортом, максимум тюрмою
-
так меня хтось пояснить шо сталось?
-
частіше така бійка може закінчитися ножиком в шиї, то краще і не починати.
-
Бо майно майном, а бійка це ти потягнув на життя людини
-
1 Не ходити там де вони є. 2. Тікати.
-
Ніяк. Максимально старатися уникнути ситуації , не агресувати і тд Для нас це дивно, але навіть якщо тебе пробуючи обікрасти, чи обікрали, А ти услід з кулаками- у більшості випадків проблеми будуть у тебе
-
Дезік будь який
-
Ну, є вірогідність велика що теж сядете якщо почнете махати
-
Так , просто цікаво самозахист, яка поножовщина ? Якщо тебе грабують, тикають в тебе палкою, а ти стоїш і кажеш , ой вибачте , забирайте все...гарного вам дня пане наркомане.
22 Jan 2023, 08:02
44363/231097
5 minutes ago