Українська Манітоба
-
В нас бомжа вбив, звалив ну і ок, хто оам його буде шукати
-
самозахист це життя під загрозою. Коли потрапив в ситувцію що вже почали грабувати то є два шляхи - віддати і втекти цілим, або почати бійку. При початку бійки у грабіжника по-любому буде як мінімум ніж. Якщо У вас теж, і ви їм почнете працювати та так, що заколите грабіжника, то буде виглядати що ви через 200 доларів чи скільки там порізали чувака.
-
Але вони не вважають тут типу наркоман чи бомж - ти ніхто як в нас, всі однакові права
-
Отож бо і дивно це все )
-
Треба кожен кейс розглядати окремо
-
Якщо честно, то так здається , можливо мені тільки, якщо ти наркоман то тобі все можна, а якщо ні, то будь добрий терпіти все що вони роблять, даже якщо фізично тобі завдають шкоди.
-
Дякую ніхто не каже казати Але кулаками ви тут не вирішете, а ще як знайдуть предмети заборонені ( бо самозахисту немає) то проблеми у вас а не в них Їм пофіг, в тюрмі тепло і годують
-
Я розумію жінку і її чоловіка, штовхнути можна так, що в не встане людина, ми говоримо про самозахист, і що робити , бо кажуть нічого не робити , а сказати йому ще дякую .
-
🤷♂️
-
Якраз кенастон 🤷
-
Є райони де такі ситуації більш можливі. От там не селитися.
-
Не шляйтесь в поганих районах, є костко без наркоманів, супер стор на кенанстон або байзон
-
Це виключення з правил скоріше Жінку дуже шкода, ще й вагітна Якби впала то це просто жесть.. Але .. не битись, охорона, свідки, поліція Напевне так працює
-
І не виходити з машини даже ?) Он ситуація в магазині як , тотшо на машині в супермаркет ?
-
Мабуть ще й від маршруту залежить і часу. Я їздив автобусом вчитися цілий рік і ні разу такого не бачив
-
ви в якому районі живете?
-
Демократія і права воно таке… хто як трактує
-
До чого тут перша ночі? 🤦🏻♀️
-
якщо йти разом по одному ряду з угашеним чуваком то ризик відвищується.
-
Є купа ситуацій де вони і посеред білого дня нападали на дівчат, чи грабували в автобусах В 1 випадку нашо зробив - щоб сісти в тюрму, бо там тепло і годують В2 випадку за ним побігли, почалась якраз бійка і ще хлопець вийшов винний, бо вкрали рюкзак, а він посягнув аля на життя
22 Jan 2023, 08:02
44395/230971
20 minutes ago