Українська Манітоба
-
Доброго дня усім! У мене виникла ідея та прохання до українців, котрі давно тут проживають (особливо це стосується представників Конгресу Українців Канади). Як і багато прибулих, я маю дітей шкільного віку. І мені не зрозуміла до кінця система освіти Канади. Звісно, я хочу щоб мої діти навчалися в Коледжах та Університетах Манітоби. Чи можна провести вебінар або іншим способом поінформувати про те, як обирати вищу школу чи коледж для навчання в майбутньому. Яка система оцінювання та отримання необхідних балів для Університету. На що націлювати дітей у школі, чи потрібна додаткова освіта та заняття? Де діти, окрім школи, тут здобувають знання? Питань багато, а орієнтації у цій системі нуль. Якщо у когось є якісь думки чи коментарі, буду рада!
-
Це так. Просто якщо людям не для роботи. Хоча один день на тиждень все таки можна)
-
Корпус завеликий щоб тягнути в багажі. Легше купити тут. Везти то конструктором. Як що HDD не SSD то тільки в салон.(щоб не помер при транспортуванні) FYI: Memory Express робить Price Mutch до будь якого онлайн продавця. То знайшов всем що бажаєш в Memory Express, пошукати кращі ціни на це онлайн, прийшов до магазину,й вони продали тобі все ще дешевше ніж онлайн. Трохи позбавитись стається, але як що щось піде не так, то краще прийти до магазину, ніж відправляти до Amazon чи Newegg IHMO
-
Ви вже вчора продавали. Будь ласка без спаму
-
Якщо авто не для роботи, то є варіант такий (pleasure). Виходить на 10-20 дол меньше.
-
Тут єдиний варіант - auto pac, опцій немає
-
Те що я і думав. Дякую