Українська Манітоба
-
Просто зарплати великі в медицині, всі хочуть от і вчаться де тільки можуть, практикують
-
суть фотоьв їїїб му шприці які всюда
-
Там доречі квитки на Кевіна Харта зараз по 46$ 1+1
-
Добре, дякую!
-
petro canada мені в сівіка був найкращим, найдешевший бензин у місті, і кращий за 204. salter st, глянь сам на гугл мапс. а пробував і шелд б і кооп
-
відносно якості то є TopTier учасники. Там Shell, Coop, costco. От їх і придержуйтесь. Ціні всі мають однакові окрім костко - там дешевше десь на 10 центів ,але вони мають тільки три заправки здається і там весь час черги. Coop повертає десь під 8-10 центів з купленого літру як бонус за минулий рік. Є дешеві заправки, але не знаю що з якістю, бо різниця в ціні майже незамітна, а автомеханіки тут дуже дорогі. То немає бажання навіть пробувати:)
-
Скажіть, будь ласка, чи це нормально і чому так: ми з чоловіком отримали кредитки в один день, 3 тижні тому. Він одразу почав з неї купувати, я десь через 2-3 дні. За тижнів 1,5 від отримання в чоловіка появилась вся необхідна інформація в statement date, а в мене досі все по нулях... Банк CIBC
-
Ніхто часом не зоче сюди, бо білети за 46 доларів тільки від двох, а мій чоловік один🙄
-
дивіться за який період ви бачите той statement. Це звичайно звіт за минулий період. можливо ви не вспіли зробити транзакції в тому періоді
-
Ще одне питання: вже декілька днів при спробі зареєструватися у додатку Uber, коли ввожу номер телефону, то появляється такий напис. При реєстрації через email, те ж саме. В чому проблема?
-
Детально розклад є на сайті www.stsvladimirandolgacathedral.ca/wcm-docs/resources/april_9__2023__20230407140612.pdf
-
Нормальний, окрім того що українські школи дуже далеко
-
Дивіться, які у вас дедактбл.
-
Сподіваюсь, що це вже останній рік, а дальше вже будемо святкувати разом із цілим світом
-
Всім привіт. Сьогодні під час пересування в лобове прилетів камінь - в результаті тріщина. Питання, чи можна з таким тут їздити і чи покриває це страхова?
-
греко-католики у Канаді святкують Великдень за юліанським календарем?
-
Дякую
-
просто неочікувано і цікаво. УГКЦ за межами України переважно святкує вже давно за григоріанським
-
Якій ви вибрали deductibles скількі і треба буде заплатити
-
Катедра за юліанським, інші УГКЦ (ті, які знаю) за григоріанським.
22 Jan 2023, 08:02
44840/231421
16 minutes ago