Українська Манітоба
-
Це у Св Володимира та Ольги
-
Якщо в мене ще адреса готелю, я зможу купити картку Costco?
-
Куртка The North Face www.thenorthface.com/en-ca/mens/mens-jackets-and-vests/mens-rainwear-c299284/mens-antora-jacket-pnf0a7qey?color=A91&size=L Перепродам, бо промахнулася з розміром, повна л
-
А православні храми є ? Чи лише католики ?
-
Підкажіть чи є чат українців торонто
-
Ввожу і нема
-
Ні, ручками в пошуку введіть і буде🧐
-
А ссилочку можна будьласка
-
Дякую
-
За скільки?)
-
Як тут проходить служба? Теж всі по колу стоять і ходить священник освячує водою чи якось інакше?
-
Бісів вигнать
-
Є, багато, думаю і у них є websites де можете розклад знайти
-
Мені чисто шоб вмили і додому, бо я себе без щорічного поливання святою водою якось себе недодєлано почуваю
-
Останніми роками святили прямо у катедрі, кошики у проході, священник святить водою. Все так, як в Україні
-
Користувач weswestern, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Священник ходит..") не відповідає мові правил чату.
-
Чому на нас напала Росія? Ми сами її спровокували і самі винні за твоєю логікою? Чи може ми просто спокійно собі жили, а воно йобнуте? Чому багато їх солдатів коїли злочини щодо цивільних? Теж самі винні? Ти неправий у цій ситуації, ріл.
-
В цій новині прекрасно все
-
ua.korrespondent.net/world/russia/4579323-u-rosii-pozhezhnyky-spalyly-pivsela
-
Каріна, жо чого тут росія? Не треба мішати одне з іншим... Мета мого допису дати критичну оцінку критичній ситуації, та поведінці індивідуумів під час подібних ситуацій, а не їх інтелектуальним та культурним здібностям Я намагаюсь собі уявити подібну ситуацію в житті, й "пазл" не складається.... Але останній допис автора з фразою "пройшла вповз дебіла, нічого не відповіла, а він в неї кинув" дає відповідь на питання "що це було?" Нікого не звинувачуючи, та не виправдовуючи, доречі Шановні, ви потрапили до іншої країни, де мешкають люди, з абсолютно іншою ментальністью. Настільки іншою, що суд присяжних визнає чоловіка, що ганявся по місту за безхатьком винним, а безхатька, який щось в когось кинув на вулиці - невинним. Й це варто знати, розуміти, та враховувати в повсякденному житті А тепер по суті: Сидить "junky " на вулиці, йому хренова зі вчора бо чи берберав з вечора, або ще не знайшов чогось з ранку.... Проходить вповз людина, він у їй "цигарки немає? (Чи поділись аопійками на каву, не важливо що ...)" А у відповідь, замісь звичного "sorry man, I have nothing for you" або посмішки з початком плечима та руками розведеними у сторіни, перехожа демонстративно відвернулась, та навіть не привіталась.... Від такої поведінки junky feels humiliated, та в розпачі кинув що було в руках від себе. Навіть не намагаючись влучити у перехожу... так просто сталося.... Уявіть, як безхатько був здивований коли на нього накинувся абсолютно незнайомий чоловік з кулаками..... Ось так цю історію, скоріше ща все будуть роздивитися в суді Human, ви все ще бажаєте, щоб поліція поквапилась з розслідуванням? Отака казочка... Нікого не виправдовуючи чи звинувачиючи, надання об'єктивної оцінки події Це ніяким чином не порада. Це For Your Information FYI
22 Jan 2023, 08:02
44929/231840
about an hour ago