Українська Манітоба
-
це в MPI таке сказали? В страховці є вандалізм, можливо вони обрали 750 дедактбл по ньому. Двері можна на джанкярді скрутити за 50-100 дол, що явно менше того дедактбл. Якщо не ваша провина, то страховка не дорожчає після клейму.
-
де ви прочитали про 10 років? Перший раз це чую.
-
ну почитати/запитита завжди корисно. Головне критично відноситися до отриманої інфи та їі джерела і бажано перевірити власноруч
-
Можливо. Я хз, я лиш порадив спершу дізнатись шо почом а потім клеймити)
-
Звертайтеся в Harvest. Плюс дають кошик в UNF Club Winnipeg.
-
а в unf club потрібно записуватись ?
-
У сенсі?
-
Dmytro звучить як виклик :)
-
Там ще я не брала, але на днях була - сказали. Не знаю щодо запису. Але в Харвест запис один раз, а потім стабільні дати - нам видають талончики. Змінювати місце в Харвест можна. Нам не сподобалось в одному місці - вони замінили на наше прохання. Буває, що їжі багато, але вона майже неїстівна або майже несвіжа. Тому можна спробувати інші місця - продукти відпізняються.
-
Фудбанки - це дуже велика допомога. Але потрібно знайти своє місце. Наразі я дуже задоволена, але раніше половину їжі віддівали іншим або щось навіть і приходилося викидати.
-
Дмитро якось вже раніше писав про фудбанки, ось я і покликала прокоментувати :)
-
Купив книжку
-
Звучить трошки як перебирання харчами, якщо Вам цікава саме моя думка.
-
І як воно?)
-
Про який голос взагалі йдеться. Вам дають безкоштовно, а ви ще чимось незадоволені?
-
Вибачте, перебирання - це інше. Чи ви вважаєте, що ми повинні бути віктимізовані й мовчати і не сміти піднімати голос? Навіть у самих важких ситуаціях людина повинна мати вибір.
-
Ще не читав ))
-
Задоволені, але можна обрати місце ближче до дому, або де більше пілходять набори продуктів. Відповідь була про те, що можна змінювати місце, про я раніше, наприклад, не знала. Багато людей мені вже сказали, що не користуються фуд банками, тому що багато з того, що дають, вони не можуть їсти. Або незвичне, або не підходить. Але ж можна змінити місце і ситуація зміниться. А ось це - «вас годують, а ви ще незадоволені». фу… Знову починається.
-
Та погодіть, ща Дмитро всім все розповість
-
Так, потрібно лише знайти «свій» фудбанк, де меню підходить. В мене, наприклад алергія на чорну ікру, але ж нічого, в третьому фудбанку мені підібрали збалансований раціон з морепродуктів, ба більше, пішли на зустріч та почали класти мені у кошик червону ікру! Треба лише наполягати на своєму та за 2-3 тижні повідомити про бажаний набір продуктів.
22 Jan 2023, 08:02
44994/239712
3 minutes ago