Українська Манітоба
-
Це заощадження, але сума не мала
-
Це все залежить від суті операції , якщо це продаж квартири без доходу, повернення боргу без доходу і тд можете не показувати, бо ви не зробили на цій операції
-
Дякую за відповідь
-
Ми з дружиною брали випииски з банку і підтверджуючі документи сплати податків зі своїх заощаджень. Питань ніхто не задавав. При ввезенні задекларував готівку.
-
Так, сьогодні в церкві роздавали. Але я бачив і за містом теж
-
Доброго дня. Пробую заповнити податкову декларацію. Підкажіть, будь ласка, дохід за межами Канади вносити той, що залишився після оподаткування, чи той, що до оподаткування? Дякую.
-
Підкажіть будьласка ссилку на тест де можна перевірити свої знання на тест айлтс або селпіп,хочу сдавати тест скоро,дякую
-
Вітаю всіх, можливо комусь цікаво Здається в саблет будинок 3 bedroom, 2 bathrooms з 1 травня, договір до кінця жовтня. Ціна 1850$ + hydro та інтернет окремо, при заселені секьюріті депозит та можливо с тваринами при сплаті пет депозиту. Район Гарден сіті, дуже гарне місце, поруч зупинка, є задній двір де можна ставити автомобіль, робити барбекю і тд. Будинок новий, ми перші мешканці, є сушилка та пралка всередині. Українцям лендлорд йде на поступки, потрібна лише виписка з банку про наявність коштів. Договір до кінця жовтня з можливістю подовження.
-
можливо вам тест CLB буде корисним також test.clb-osa.ca/
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, коли слід очікувати москітів у Вінніпезі і чи можна тут знайти в продажу електрофумігатор від комарів?
-
В китайському магазі Yonge є верба Я бачила декілька разів
-
www.celpip.ca/prepare-for-celpip/free-practice-tests/
-
іноді люди оброблюють бекярди хімікатами від комарів і кліщів.
-
зійде сніг будуть і москіти. Дома мають бути москітні сітки і домаїх бути не повинно а от на вулиці будуть гризти. Якщо тимчасово десь на кемпінгу то Thermacell дуже корисний девайс. Це фумігатор, тільки працює на газовому балончику. Електричний чесно кажучи не бачив ніде, може на амазоні є.
-
влітку
-
Після оподаткування
-
О! Я бачила цей будинок зовні, він гарний якщо шо
-
Дякую)
-
Доброго дня, можливо хтось сьогодні прилітав в Вінніпег та має фото списку готелів? Чогось тривожно що вихідні та ще й велике свято буду на вулиці( Чи можливо тут є волонтери.
-
Немає списку готелів. Вас селять туди, де є місце. Ви не можете обирати готель.
22 Jan 2023, 08:02
45240/238717
about 3 hours ago