Українська Манітоба
-
Ну і живу у готелі, хочу обміняти права на канадські
-
Користувач Denys, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Хелс кард + воі..") не відповідає мові правил чату.
-
Привіт. Запитання до експертів. Чому в Вінніпезі так багато авто з пошкодженим або взагалі відірваним переднім бампером?
-
Якщо зараз навіть поставите адресу готелю, потім на нову адресу будете перероблювати права ще раз і ще раз чекати
-
Звучить прикольно, мене однокласниця Артемій кличе, а Отець Артемій звучить прямо топ
-
Aga
-
Кто як справляется з дипресіею? Дипресуха така що хочу вже купити квитки назад в україну
-
Ходять до психологів 🙄 Депресія то небезпечна штука, знайдіть в собі сили шукати друзів і кожен раз як відкриваєте сайт авіабілетів, пам’ятайте що ви тут бо вдома війна. Ми часто собі це повторяли. А загалом, як каже мій знайомий. Перший рік дуже погано, другий - просто погано. На третій звикаєш. Ось ми вже на етапі погано. Скажу чесно коли просто погано то легше ніж спершу. Але все ж таки якщо відчуваєте що все дже зле- зверніться ло психологів . Українські психологи прекрасно працюють онлайн.
-
Чому ми такі дурні,в Україні у моеї родини було все так гарно,житло своє,друзі родичі,клімат гарний,сервіс,офісна робота,все було але чомусь до війни думали що так погано живем хотя зараз розумію що в золоті купались,і щоб мати тут той самий рівень треба потратити тут 30 років.