Українська Манітоба
-
Телефон в россрочку брати невигідно. Атомна переплата
-
Мені дали, хоч я і приїхала за 1 день до цього, але був задаток у розмірі 500CAD, які повернуть через 2-3 місяці якщо буду сплачувати регулярно. Тому сходіть і спитайте.
-
Доброго дня! Шукаю для сім‘ї з 2 людей і кота 1-2 бедрум кваритру у Вінніпезі. Можливо хтось здає в саблет. Буду вдячна за інформацію 😊
-
Ти спочатку поживи,попробуй себе тут,а потім думай за те хочеш тут залишитись чи ні,ти дня тут ще не був а вже думаеш за кредитну історію.купи з амазонка телефон,норм тел коштує 300$.
-
Всім привіт, хто влаштувався на housekeeping в готелі в місті Вінніпег - відпишіть будь-ласка.
-
Погоджуюсь, якшо брати у розстрочку, Ви на 2 роки прив'язуєте себе до цього місця, але хто знає, чи Вам сподобається тут за місяць
-
Великі сугроби, при виїзді/в'їзді наприклад з паркомісця.
-
Доброго дня, чи реально потрапити на дах хмарочосу а центрі?
-
Боже який крінж. А чим все закінчилося?
-
Дякую, дуже інформативно!
-
Що тут крінжового? Очевидні речі, які деякі люди не розуміють. Одна дитина погрожувала вбити чи скалічити іншу, та це ж звичайні дитячи пустощі (рука обличчя).
-
Все окей.
-
Йдіть до адміністрації будівлі та питайте. Залежно ж яка у вас мета візиту на дах
-
Я вже тих деталей не пригадаю. Все окей потім було
-
А цей дауніч перестав малу ображати?
-
Це справедливо.
-
Louisville shooting: 4 killed in shooting at downtown building | AP News apnews.com/article/downtown-louisville-shooting-dc7b45a9c5d2b384a16d653864f8b735
-
Новини від сусіда з півдня: у Луїсвілі, найбільшому місті штата Кентакі, 23-річний працівник банку відкрив стрілянину у банку в центрі міста, вбивши 4 та порадивши 9 людей. Це вже 15-та за рахунком масова стрілянина в США від початку року.
-
Новини від сусіда з півдня: у Луїсвілі, найбільшому місті штата Кентакі, 23-річний працівник банку відкрив стрілянину у банку в центрі міста, вбивши 4х та поранивши 9х людей. Це вже 15-та за рахунком масова стрілянина в США від початку року.
-
Маю запитання щодо пошуку нової квартири. Так як лендлора потрібно попередити за 3 місяці до закінчення контракту чи будете його продовжувати чи ні, виникає питання коли потрібно нову квартиру шукати. Адже переважно не бачила такого, щоб виставляли на сайтах інформацію про квартири, які будуть вільні більше ніж через місяць. Цікавлюсь, щоб зрозуміти як це працює і не залишитись в результаті на вулиці)
22 Jan 2023, 08:02
45416/230242
6 minutes ago