Українська Манітоба
-
Що скажете стосовно гри “дай в морду і втечи” від якої постраждало вже як мінімум два українця за останні деквлька тижнів? Поліція нічого не робить із цим.
-
Давайте :), бо тільки самі блогери після 1.5 місяців перебування в Канаді
-
Я живу у Британській Колумбії тут є дорога біля міста Чілівак, вже 20 років крадуть на цій дорозі дівчат, і не знаходять потім. Це вже як народна двіжуха. Поліція, ніхто нічого не робить. Просто крадуть і хз що роблять. Чоловіків набагато більше. Дівчат дуже мало. Просто посеред дороги крадуть вже 20 років. Для мене жах канадці спокійно про це говорять.... Велкам ту америка Одна з найбезпечніших країн світу
-
Стільки негативу про Канаду, самі експерти.
-
Центр Парижа, та інших міст Європи - взагалі страх
-
Іван, ви фізично здоровий, білий чоловік натурал Через декілька років ви зрозумієте що це вже великий мінус для вас) До речі є така гра у темношкірих "вируби білого" щось схоже на вдар і втечи. Хоча у Канаді цієї проблеми нема) але можете бути впевнені що найгірший статус саме у вас. Навіть люди з синдромом мають набагато більше бонусів і прав) я не кажу що тут жах, але не просто так у 99% людей є свій психолог
-
Може, треба трохи почитати спершу, ніж писати чутки? Highway of Tear - Дорога Сліз - пролягла на 750 км між Принс Джордж та Принс Руперт. З 1970х років і до наших днів тут справді зникали жінки та дівчата. За даними поліції кількість жертв до 18. За даними різних громадських організацій зникло понад 40 людей. Однак, це за сім сотень кілометрів на північ від міста Чиллівак.
-
Мати психолога – це норма. В Україні це зашкварно, особливо серед молоді. Друга причина – це дорого. І з цих причин люди просто мучаться закидаючись незрозумілими пігулками або потопають у алкоголі. А у Канаді люди живуть щасливо, якщо є проблема, її вирішує фахівець.