Українська Манітоба
-
Так
-
А як вони хоч виглядають?
-
Тому що я і сам не динозавр і всю свою молодість, окрім глузувань і підйобів, слово психолог більше ніколи нічого не викликало. А до переiздуя працював керівником у компанії, у мене в підпорядкуванні було 30+ осіб, а через плин кадрів за кілька років у мене працювало близько 200 осіб. Майже всі були студентами. Так от у них психологічних проблем був вагон і маленький візок і ніхто не знав, як з ними справлятися. А коли вони чули про психолога, все було за тією ж схемою, жарти та сміх. Ось вам і кринж!
-
Вітаємо, Икром Исмаилов! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Впевнена що до війні mental health сервіс в Україні виріс в рази якщо порівнювати 20 років назад…тому динозаврам таким як я 😂 дійсно деколи важко розуміти сучасну молодь, але я намагаюсь як тількі можу🤗
-
-
Все це є, але Sunwing в Манітобі вже нема😆
-
звичайно є. Люди літають прямо в Мексику, Домінікану та інший південь. Рейси прямі з Вінніпега до місця відпочинку. Є багато перевізників. Більшість будуть з пересадками. Але є sunwing - ті літають напряму без пересадок. Сів тут і через 5 годин ти на березі океану/моря під пальмами з мохіто:)) Потім приїхав назад а тут -30С і сніг кругом.
-
Кінець сезону, 9 квітня ще летіли :(