Українська Манітоба
-
Не встигаю читати з такими темпами. Тому поділюся своїм досвідом так сказати 2 в 1. Пробував перші 2 місяці подаватися на всілякі administrative assistant, office manager і т.п. Кожного разу нове резюме, яке ретельно складалося під конкретну вакансію. По результатам або відмова, або взагалі відповіді немає. А тепер щодо індусів, зі мною на складі працює їх більше 10, робота така, що деколи і почухатися немає коли. Але жодної скарги від них, або поведінки у стилі "нам всі винні" я не бачив. Працюють на рівні з усіма, а деякі навіть краще
-
Grand Bavaro Princess, $4,000 за двох
-
О тааак, а їхня кондитерська sweet bakery з нашим київським тортом, це проооосто… ніякий ролен і поруч не стояв
-
Це ще продовжується ??
-
Family Member Proof of Status (required) You must provide a copy of your family member's Canadian Citizenship or Canadian immigration status document (e.g. Canadian passport, Permanent Resident Card, Study Permit, or Work Permit). Please provide a copy of both sides of the document.
-
Філіпінці так само. Працюють і спокійно добиваються свого.
-
Та нам також попадались в більшості хороші) з китайцями важче було комунікувати👀 Але я впевнена що якщо б хтось з іншої національності говорив за нас( українців) їм би також не всі зайшли і це Ок. 👀 Наші люди також Умюдряються Перепродавали речі взяті в унф🙄
-
В них збається тільки по п’ятницях і суботах і точно дешевше ніж київський в добромаркеті)))
-
Назву сплутала Sugar Blooms and Cakes Inc. (204) 633-8212 g.co/kgs/oM89NC
-
Я Незнаю який для вас крайній раз😅😅😅
-
У нас таких людей не було, з кого я знав особисто. Але можу сказати точно, що не знаю жодної людини, хто підтримував Росію, всі її ненавиділи з 2014 року. А багато хто ненавидів задовго до цього, бо знали, що ще з часів Кравчука наші гроші вагонами відправляли до Москви. І без Москви не ухвалювалося жодне рішення в країні. Тож ненависть була ще задовго до початку війни.
-
Спробуйте в них, от чесно. Але там предзамовлення
-
Ну точно не той що з добромаркета :)
-
Клас, не пробували ще