Українська Манітоба
-
я не займаюсь продажем авто,моя спецілізація тільки ремонт фольксваген,ауді, здебільшості електрика,програмування,яке Ростік зробити я думаю що не зможе,або не захоче,а поміняти свічки або двигун ---я думаю що про Ростіка і так всі знають. бо коли мені треба була допомга з сейфті з плану електрики,він відповів мені що не допоможе.
-
Чого? Калькулятор все дуже добре рахує, в тому числі і маржинальний податок. Ви проскрольте вниз, там є пояснення. If you make $35,000 a year living in the region of Manitoba, Canada, you will be taxed $10,591. That means that your net pay will be $24,409 per year, or $2,034 per month. Your average tax rate is 30.3% and your marginal tax rate is 33.2%. This marginal tax rate means that your immediate additional income will be taxed at this rate. For instance, an increase of $100 in your salary will be taxed $33.15, hence, your net pay will only increase by $66.85.
-
я нікого не спонукаю і нікого не лякаю,я навпаки кажу що сам господар вирішує що робити своєму авто,озерніться навколо,у шапів черга на місяць і вони перебирають роботою,їм немає необхідності комусь щось нав'язувати)) ми лише радимо вам,авто любителям завчасно обслуговувати своє авто,що б для вас "несподівана" поламка двигуна наприклад десь за містом у -26 не було несподіваністю. за каталік який їздить 250+тис це ви дуже оптимістично,доречі кіа 2.4 яку ви згадували раніше,має проблему з каталіком вже на 100тис пробігу,летить у впуск,залишає риски на стінках циліндрів і двигун помирає від абразиву. а можна було замінити,або вирізати. свічі не свічі? згоден,це такі речі які можна і самому замінити,але знову ж таки-погана суміш палива у сучасних моторах веде до низької або навпаки дуже високої температури взриву палива,яка не передбачена заводом виробником,і сучасні селюміневі двигуни вам за це "дякую" не скажуть
-
Ми з 1 до майже 4. Ще й в той день, коли з готелю перевозили. А потім ще нам сказали (коли вже з сумками приїхали до іншого готелю на таксі), що нам в сусідній готель...багато снігу, купа сумок, вечір, ми втомлені та голодні. Було цікаво))
-
Ми майже 3 години чекали в черзі🥲
-
Це ваш бізнес. Вам треба продати. Розумію. Але не треба залякувати людей прогорілим клапаном - це питання випадку, а не обслуговування. Конвертер - скоріше зріжуть, ніж вигорить (хіба що після 400к ) Поміняти мастило з фільтрами - святе. Міняти свічі без необхідності? Оближте
-
Саме тому вони щасливі. Їм є чим зайнятися, крім того, щоб попхнути носа навколо авто :) Їснують набагато приємніші речі в світі. За 1000 Можна поміняти грм, а можна поїхати на Кубу на тиждень. Мы живемо сьогодні та зараз. А бавитися навколо авто? Забава сумлівна Всім чудового настрою :)