Українська Манітоба
-
Вітаємо, Yurii Zuiev! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Якщо хтось подавався на цю вакансію - напишіть мені. HR збирає базу кандидатів
-
Розпродаж пошитих моделей -50
-
Доброго дня це фірма яка займається пошиттям робочого одягу
-
Для мене — бо я буду знати, що є нарешті безпечна країна, з якої мене та чоловіка не виженуть (якщо ми все законно зробимо, звісно). Тобто це психологічно має бути легше. Ще — замість читання про те, як іммігрувати і роблення всіх цих документів, я зможу робити у вільний час будь що І при цьому не переживати, що не роблю щось важливе для імміграції Далі — я буду мати право піти на будь яке навчання, і мій чоловік також (а йому це можливо буде актуально), і це буде дешевше, ніж без пр Також, коли я буду читати вакансії, де за теж саме платять більше — або за щось інше, що мені також цікаво — я буду знати, що якщо я хочу, я можу змінити роботу у будь який момент, і робити скільки завгодно експериментів, і просто що я вільна людина 😑 Плюс просто через час і канадський досвід я зможу розраховувати на кращі посади
-
Платять в залежності від доходу.
-
А ще я хочу просто додати, що я люблю Канаду. Я тут з липня, і я бачила стільки доброти... Мені подобаються канадці, те, як спокійно вони спілкуються, спокійно і тепло. Будь яка зустріч по роботі — з колегами, з людьми з інших організацій — перетворюється на маленьке свято для мене, бо всі нібито ставлять собі на мету створити одне для одного гарний настрій і сказати щось дуже тепле. Люди, яких я просто зустрічаю у магазинах, на вулицях — всі несуть на собі цю атмосферу тепла і спокою (майже всі, але навіть безхатьки іноді кажуть мені щось типу you are welcome, коли уступають стежку, з тими інтонаціями, ніби вони аристократи, дуже доброзичливими і сповненим поваги та самоповаги). В магазинах стільки красивих речей — не знаю, листівки такі красиві, сувеніри, одяг — я розумію, що це питання мого смаку, але я насолоджуюсь просто ходити та дивитися. Їжа будь якої культури — просто кайф Мої улюблені цукерки Всі поважають займенники одне одного, це окреме щастя. Стільки диких тварин — білки (в неймовірній кількості), зайці, олені... В Вінніпезі навіть чайки, а я дуже люблю їх. Деякі райони міста неймовірно затишні і красиві. Від музея Манітоби я просто в захваті. ..ще й гроші повертають, за сплачені податки і ще зверху. Не знаю 💔
-
Це вам з роботою і колегами пощастило. В мене на роботі білі канадці і не віталися, і ніяких see you tomorrow. При цьому інші працівники-імігранти були цілком адекватні. В той час звільнився колега з Індії і перейшов на іншу роботу. В нього були такі самі враження.