Українська Манітоба
-
Так, я купляла в Safeway, Sobeys
-
Я бажаю вам всього самого найкращого! З такім підходом в вас все вийде, навіть не сумніваюсь! 🤗🥰
-
Привіт Завтра, на 09 ранку звільнилось місце для відкриття рахунку в CIBC. Кому потрібно, пишіть в особисті. Відділення знаходиться в даунтаун
-
Ось кілька днів тому на мовних курсах в RRC, розбирали такі випадки «не вітання один одного зранку на роботі». То викладачка коли працювала в іншій компанії з таким також зіштовхнулася. Типу вона їм “Hello”, а у відповідь тиша. Їй було ніяково на початку. А потім їй пояснили щось типу люди працюють і нєфіг їх відволікати, прийшов на роботу, то сідай і працюй. Якось так.
-
У вашому кейсі- все чудово! Можна трохи більше конкретики для всіх: скільки вам років, скільки дітей маєте, які професії у вас? На складі ви не працюєте, як я зрозумів. Все дуже коливається в залежності від даних на старті. Що може зробити людина в 20, та в 50 ну фізично не потягне. Думаю це теж дуже важливий фактор, який ігнорувати ніяк не треба. А так за позитивний настрій вам успіхів!👌😊
-
ми також живемо у канадців, це не має значення чи за кошти чи ні, наші зробили нам договір оренди в якому вказано що ми проживаємо за цією адресою. Вартість у нас не прописана, просто пусте місце. І ще маємо одних знайомих українців які також проживають у сім’ї і також договір є. На основі нього ми змогли зробити усі документи. Якщо він не зробить тоді вам потрібно шукати своє житло.