Українська Манітоба
-
Без дітей, і я саме нормально знаю англійську. І так, робота в мене не фізична. Звісно, в мене супер багато привілеїв в цій ситуації, я навіть не уявляю, скільки складнощів переборюють інші, навіть мені буває дуже складно Я не кажу, що легко (як це взагалі може бути легким?), просто кажу, що люблю Канаду
-
Це не поодинокі випадки. Я теж таке бачу постійно
-
Це не змінює того, що це не є нормою . Я теж працював у колективі де ніхто не з ким не спілкувався та не вітався . Почав зміни з себе , через місяць всі віталися и бажали гарного дня . Але я не виключаю можливості , шо є місця де працюють люди , яки ненавидять себе та всіх навколо .
-
Доброго всім. Мені треба поповнити кредитку ПБ до 40к грн. В кого гривні є не потрібні на рахунку?? Тут в кадах віддам
-
Знаю випадок, у людини були права старого зразку, пластик без срока закінчення, зразу обміняли, але потім повідомили що права анулювали і потрібно здавати заново. В Канаді позбавлення права керування в п'яному вигляді то кримінал. Я так розумію що вони перевіряють чи дійсне водійське посвідчення інакше б не міняли. І якщо ви були позбавленні права керування в нетверезому вигляді у вас можуть виникнути проблеми не тільки з обміном посвідчення, а і з отриманням ПР, особливо якщо ви це не вказували в аплікації. Можливо я не правий, поправте якщо я не так щось сказав.
-
Доброго дня. Хто може підказати) я подавала податкову декларацію, у мене написано три різні суми. Одна за податки, одна за клімат і ще одна сума. Це все повинно прийти різними чеками? Або воно все враховано у ту суму по поверненню податків? Буду безмежно вдячна за відповідь.