Українська Манітоба
-
Доброго всім. Мені треба поповнити кредитку ПБ до 40к грн. В кого гривні є не потрібні на рахунку?? Тут в кадах віддам
-
Знаю випадок, у людини були права старого зразку, пластик без срока закінчення, зразу обміняли, але потім повідомили що права анулювали і потрібно здавати заново. В Канаді позбавлення права керування в п'яному вигляді то кримінал. Я так розумію що вони перевіряють чи дійсне водійське посвідчення інакше б не міняли. І якщо ви були позбавленні права керування в нетверезому вигляді у вас можуть виникнути проблеми не тільки з обміном посвідчення, а і з отриманням ПР, особливо якщо ви це не вказували в аплікації. Можливо я не правий, поправте якщо я не так щось сказав.
-
Доброго дня. Хто може підказати) я подавала податкову декларацію, у мене написано три різні суми. Одна за податки, одна за клімат і ще одна сума. Це все повинно прийти різними чеками? Або воно все враховано у ту суму по поверненню податків? Буду безмежно вдячна за відповідь.
-
Прикольно, я навіть не знала що бренд Mondetta сама в Вінніпезі створили… Ну і Human Rights 🥰🤗
-
Вітаємо, Nazar Penderetskyi! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Пошукайте по чату, є група окрема де обговорюють питання про тварин. Здається група називається Pets To Canada
-
Можливо комусь треба речі на дитину 12-18 місяців. Міняю на шоколадку. Багато якісних та фірмових речей є