Українська Манітоба
-
16$ вже більше за мінімалку
-
щож, купив квитки до онтаріо на шосте травня... Чи готов я? Звісно ні. Чи поіду я? Офкос. Сподіваюся мене там не зьїдять у тім торонто.
-
Скажіть, будь ласка, куди можна віддати дитячий одяг, взуття? Нести в будь- який чаріті чи є спеціальні? Є теплі речі на хлопчика, куртка, комбінезон на 2 р і 9 р, тепле непромокаюче взуття, 24 р і 37. А, можливо, тут комусь цікаво забрати. Безкоштовно
-
На складах, фабриках та ін. працюють канадці, які не мають ніякоі освіти крім «high school diploma» (а бува, шо навіть і шкільний диплом не отримують, бо «а нахрєна»). Таких канадців досить багато. Тут немає такоі культури як в Україні «як це так, після школи не піти кудись хочаб в якесь захудале ПТУ? Це якось не по-людськи». Хто не хоче вчитися - не вчиться. Бо якась робота та буде, і на складах, і на фабриках, і водієм автобусу, і в констракшені, і продавцом автівок, якщо язик норм підвішений, тощо. Їм норм.
-
Користувач El6kin, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("ооо, це квест щ..") не відповідає мові правил чату.
-
Я працювала в різних колективах від тім хортонс до зараз медсестр… Здогадайтесь в якому з них зі мною незавжди здоровкались?;) і це норм в них тут… Але я всіх навчила здоровкатись! 😉😂
-
Зі мною теж, особливо коли заходиш так голосно гуд морнінг! How are you? І як що людина не відповідає, питалась а що сталось? Are you ok? Все добре? І після того вже всі здоровкались;) Бо знали вже що та жіночка не відчепитися поки не поздоровкаються;)
-
Вітаємо, Марʼяна Косован🇺🇦! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
The city, which counts about 750,000 inhabitants, is very active and attractive. Compared to Toronto and Vancouver which have become overcrowded, Winnipeg enjoys natural surroundings which definitely have a positive impact on its development. With its direct flights from Los Angeles, Minneapolis or Canadian cities like Vancouver and Toronto, Winnipeg is easily accessible. www.forbes.com/sites/ceciliapelloux/2023/04/12/why-is-canadian-city-winnipeg-booming/?sh=5cd2393c7af1
-
Всім доброго дня , підскажуть чи варто розглядати цей район для життя ?