Українська Манітоба
-
Чув що там таке собі
-
Немає значення, що освіта українців - не канадська. Українська освіта цілком приймається (за винятком специфічних професій типу медсестри або регульованих професій, де треба заново все вивчати типу юриста). Тобто, українець з укоаінською освітою і класною англійською зробить кращу карьєру, ніж канадець без освіти, але також з класною англійською.
-
Розмова почалася з того, що людна спитала «якщо у мене класна англ, Манітоба Старт допоможе знайти хорошу працю?» Їй відповіли «У всіх Канадців теж "високий рівень"", але й вони працюють на складах, фабриках і т.д 😬😬» На що я сказала, що канадці по заводах-фабриках на низьких посадах - то канадці без освіти, яким «і так норм».
-
Працюю в освітній сфері, ось живий приклад
-
На самому ділі багато канадців з вищою освітою працюють в тому ж тім хортонсі,освіта тут це не панацея.наші люди думають що пройдуть вчитись у будуть мати 45-50 на годину.розказую вам реаліну історію Сусідка по квартирі з Литви ємігрувала сюди коли їй було 6 років вільна англійська+ місцева освіта на HR і досвід роботи на цій позиції 4 роки в іншій компанія і знаете яка в неї зарплата зараз??(24) на годинну я бачив її пейрол,вот вам реалії.