Українська Манітоба
-
Українці також не мають ніякої канадської освіти😶. Урівнялись, можна сказать.
-
То за пів року люди вже не звертають уваги на оточення. А ось від новоприбулих чуєш- шо Вінніпег гірше за умовний Миколаїв після прильотів. Люди швидко адаптуються.
-
Є якісь приклади, де людина зробила кар'єру з укр. дипломом? Бо вчитель- здобувай ліцензію, інженер- здобувай ліцензію, лікар- то взагалі іди наново вчись))😊
-
Кто хоче поїхати на море до понта делгаде(Португалія) на september торонто- понта делгаде прямий рейс 350 кад
-
Це до пані @AnnaKWinn , вона про кар'єру написала.
-
Чи можете дати приклад, що для вас означає "зробити кар'єру"? В чому це вимірюється?
-
В смислі «якісь» приклади?? Ну я 😂 Ну ще решта адмінів цього чату. Ну Вікторія тут часто пише, теж зі «стареньких»
-
Як я зрозумів, це тільки завдяки укр. освіті?
-
Розмова почалася з того, що людна спитала «якщо у мене класна англ, Манітоба Старт допоможе знайти хорошу працю?» Їй відповіли «У всіх Канадців теж "високий рівень"", але й вони працюють на складах, фабриках і т.д 😬😬» На що я сказала, що канадці по заводах-фабриках на низьких посадах - то канадці без освіти, яким «і так норм».
-
👌👌
-
Працюю в освітній сфері, ось живий приклад
-
Ок. Думаю, досить конкретний показник.
-
Я під «зробити карьєру» маю на увазі «зайняти менеджерську посаду і заробляти в районі Топ-15% зарплат по провінції»
-
Ось
-
Ну ви ж питали про приклади
-
На самому ділі багато канадців з вищою освітою працюють в тому ж тім хортонсі,освіта тут це не панацея.наші люди думають що пройдуть вчитись у будуть мати 45-50 на годину.розказую вам реаліну історію Сусідка по квартирі з Литви ємігрувала сюди коли їй було 6 років вільна англійська+ місцева освіта на HR і досвід роботи на цій позиції 4 роки в іншій компанія і знаете яка в неї зарплата зараз??(24) на годинну я бачив її пейрол,вот вам реалії.
-
Добре, питання зняте. Дякую!
-
Розмова зайшла за канадця без диплома і українця з дипломом. Канадець на заводі, бо "норм", а українець у топ 15% менеджерів, бо диплом. Чи як?)
-
100%, і так буває.
-
В ній. В більшості контор вас не візьмуть на керівну посаду, якщо немає освіти. Часто в вимогах до позиції прописано.
22 Jan 2023, 08:02
46077/240256
43 minutes ago