Українська Манітоба
-
О виявляться що і вчитись можно по CUAET! Прекрасно! Хто хоче гризти граніт наукі, все для вас!!!
-
Користувач kajaniero, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Помолимся за йо..") не відповідає мові правил чату.
-
Рекомендую Xiaomi (сам користувався в Києві 4 роки) та Segway (майже те саме). Продаються в Best Buy, на сайті повинні відображатися, в яких магазинах в наявності.
-
Є багато людей, які не хочуть робити кар"єру. У мене на попередньому місці роботи були, наприклад, програмісти, аналітики, які працювали в одній компанії по 20-40 років, почавши роботи закінчивши коледж чи універ. Починали з джуніор позицій і потихенько собі росли до senior рівня за "вислугою років". Разом з вислугою років росла зарплата і бенефіти (відпустка до 6-8 тижнів, match пенсії тощо). І ніхто за кар"єрою не женеться. Роблять те, що їм подобається, стали експертами в конкретних системах та питаннях. Відносно хороший баланс життя-робота, котеджі з човнами у Кенорі, хороше приватне житло у Вінніпезі чи +100 км радіусі, вчать дітей тощо. Хтось працює до 65 років, а хтось у 55 виходить на пенсію. Серед цих успішних також були різні люди. Знаю людей, які мали по 100-150К зарплати і тричі за життя подавали на банкротство в Канаді через фінансову неграмотність і невміння планувати витрати. Нам, іммігрантам, які прибули до Канади в 30-40+ треба працювати вдвічі, а то й втричі більше (або дорожче), щоб за 20-25 років заробити на пенсію та створити певні активи. Однак, комусь вдається, комусь - ні. Неважливо, звідки ви стартуєте. Важливо - чи є у вас план, як досягти бажаного.
-
100% згодна!!! Анна, але ж ви себе не за рік знайшли, я права?) Бо я так розумію з розмови що всі хотять за рік і ПР і роботу на $50 ;)
-
На моїй першій роботі зі мною працював учень 12-класу. Він пішов у універ Вінніпегу, закінчив щось по бізнесу чи фінансах. Почав працювати із ентрі-левел роботи у Canada Life. Зараз йому до 30 років і він став віце-президентом однієї інвестиційної компанії у Вінніпезі. Починати з низів - це окей. Головне - розуміти, що далі.
-
Чоловік був на івенті в Торонто де були Канадійці віком до 30 років. Більшість з них закінчила коледжі, і скажу вам їм дуже складно знайти хорошу роботу. Верх їхніх мрій корпорейт джоп. Навіть за 13$ за годину, хочуть просто попасти і пробувати рости. Одним словом їм далеко не просто. Доречі на тому ж івенті була молодь індіджес з резервацій в вініпезі. Після їхніх розповідей про так звані «пільги» для них, про які всі так говорять, дуже переглянули ставлення до цих людей.