Українська Манітоба
-
Треба бути реалістами,працюючи на дядя грошей гарних ви не побачите якщо ви не умовний Ілон маск.треба робити самому на себе.знаю двох жінок які приїхали 10 місяців тому,одна відкрила селф емплоймент отримали доки на мастера манікюру і робить сама на себе в дома і в неї нема відбію від клієнтів і більшість канадців,і заробляє вона більше 4000 чистими. Друга жінка пече всяку випічку і хліб і продає на вихідних на ярморці десь у вініпегу і теж гарно заробляє.
-
Я не був заробітчанином, тому можу тільки поспекулювати на тому, що читав чи чув від інших. Чи можна швидко заробити в Канаді, ведучи "заробітчанський" спосіб життя: ділити 2-бедрум апартменти на 4-6 людей, працювати на кількох роботах, заощаджувати на всьому, чому можна? Так, можна, звичайно, і такі люди були, є і будуть. Однак, цей стиль життя не може тривати довго, бо це постійне виснаження. Це не на довгу перспективу для себе. Це короткострокове щось, на кілька років максимум.
-
Я на фермі мала $14, отримала ПР пішла в хортонс на $10 Пішла по наклонной моя кар’єрна драбина 😂
-
От блін! А чого не на $50!!! Як так?😂
-
Не згідний тут. Так, свій бізнес прикольно, але перших років 10 ти працюєш 24/7. Працюючи "на дядю" можна також заробляти добре. Залежно, який той "дядя" 😀. Компанії та організації дають бенефіти, докладають на пенсію, дають соціальних захист. Self-employed цього всього не має, або має тільки за свій рахунок і то менше набагато. Вчитель в школі - 60-100К зарплата на рік. 2.5 місяців відпустки на рік. Хороша пенсія. Урядові роботи - те саме. Добра і зарплата і бенефіти. Корпоративні роботи - тут як пощастить.
-
Ааа ок, все ж такі хтось має робити на дядю
-
Мені підходе робити на «дядю»😆 Люди всі різні, я вообще не бізнесвумен, не моє це… Як добре що є звичайні професії пішов відробив і не маєш з головною біллю перші 10 років 24/7😂